Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám visszahozni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszahozni azt az állapotot, amit a féltékenységgel tettem tönkre?

Figyelt kérdés

Idilli kapcsolat: mindent megtett ertem, oda vissza volt ertem, latszott hogy full szerelmes. Aztan elkezdtem feltekenykedni (oktalanul..)

Eltelt fel ev, es csak van mellettem, mar nem kivan annyiszor, nem er hozzam annyit, nem csokol meg szinte mar abszolut.. mondja neha h szeret, de nem latom, nem erzem.

TUDOM. En csesztem el a viselkedesemmel, erre mar rajottem, a kerdesem az lenne hogy akik voltak mar ilyen helyzetben, vagy esetleg a masik oldalon voltak, mit kell tennem hogy kell viselkednem hogy ujra ugy alljon hozzam a parom ahogy a kapcsolat elejen?😭

Tavolodjak el? Ne foglalkozzak vele? Napkozben irjak ritkan neki?

Azt latom minel inkabb kozelitek, sok vagyok neki..

Egyutt elunk amugy..

2022. jan. 31. 09:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan, illetve már az elején gyors félrekurnak h ha esetleg a faszi félrekurna akk ők már hamarabb megtették
2022. jan. 31. 10:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Rossz hírem van: tapasztalatból mondom, ez egy irreverzibilis folyamat.
2022. jan. 31. 10:20
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

Ez az önvád annyira tré.

Egyaltalan nem biztos hogy ez a feltekenyseged miatt van.

Inkabb forditva. Nem veletlenul lettel feltekeny mellette.

2022. jan. 31. 10:22
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Saját story. Pont ugyanígy idili kapcsolat. A lány erősen féltékeny mindenkire, szinte az első perctől.

Mindig be kellett számolnom minden percemről. Ha meg együtt voltunk és csippan/rezgett/zúgott a telefonom azonnal ott termett hogy nézze mi az. Ez ment két évig. Persze mentegettem, hogy csak szerelmes és félt. Biztos ez az ő szeretetnyleve. Én is elkezdtem hébe-hóba így viselkedni, hisz lehet ezzel a viselkedéssel tudom úgy érzetetni hogy szeretem hogy el is higyje.

Ès mi lett a vége?

Kiderült hogy egy "régi fiù barát" hónapok óta kúrogatta. Aztán felcsinálta, a gyereket meg az én nyakamba akarta varrni

Soha, de soha többé nem kellenek ilyen lelkisérült kislányok

2022. jan. 31. 10:35
 15/22 anonim ***** válasza:
34%

Tudom, hogy nem fog tetszeni a válaszom, de sehogy.

Már atestem hasonlón. Ha a lány emiatt elvesztett a tiszteletet mert kiderult az önértékelési problémád, ezt már nem vele fogod jóvá tenni.

2022. jan. 31. 10:38
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

15 Az mondjuk szép. Magadra hagyott mert kiderült hogy amúgysem vagy rendben magaddal?

Az a lány inkább sosem szeretet, szoval ne emészd magad

2022. jan. 31. 10:44
 17/22 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonlóan indult bár nem féltékeny voltam csak kissé ideggyenge, a friss szakításom után a megcsalós kapcsolatomból.

A párom teljesen megértő volt, nem mondom néha őt is lefárasztottam, nehéz helyzetbe hoztam, de ez semennyire nem hagyott nyomot a kapcsolatunkon. Megvárta míg felépülök mellette és újra bízni tudok és pozitívabban állok a világhoz. Igaz a döntést rá bíztam hogy akarja-e így megpróbálni, nem erőltettem.

Átvészeltük ezt az időszakot, olyan fél év volt talán, de fokozatosan gyógyultam. Azóta eltelt 9 év, házasok vagyunk, most várjuk a babánkat. Sose kételkedett a kapcsolatunkban, mindig mondta hogy szeret és éreztette is.

Nálatok nem tudom mi a helyzet, ahhoz kevés az információ, de próbáljatok beszélni róla, rendezni a sorokat, tervezni a jövőt, ki hogyan látja stb.

2022. jan. 31. 11:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Sajnos tanácsot nem tudok adni DE amikor megismerkedtem a férjemmel több mint 20 éve én is nagyon és oktalanul féltékeny voltam és még ennyi év után is az vagyok egy kicsit.De ettől még szeretjük egymást és meg tudjuk ezt beszélni és ettől még feleségül vett mert szeret így is.Lehet nemcsak benned van a hiba.
2022. jan. 31. 13:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Páromba halál szerelmes voltam az elején. 4 hónap alatt elérte, hogy szakítani akartam. Végül nem tettem, mert sikerült ezt levetkőznie, de sikerült megalapoznia nagyon sok rossz beidegződést. 5 évig bírtuk, aztán feladatuk. Nem beszéltünk egy évig. Most lassan 2 éve újra próbáljuk építeni, új alapokkal az egészet. Sokkal jobb, néha már szinte azt érzem, amit az elején. De technikailag ez egy új kapcsolat. Mindent az elejétől újra szerveztünk.

Szerintem, az ilyesminek borítékolhatóan szakítás a vége, mert valami olyat törtél össze, ami visszahozhatatlan.

2022. jan. 31. 13:19
 20/22 A kérdező kommentje:

Igen en is sajnos inkabb azt latom hogy olyan mar sose lesz es csak elvan mellettem, es NEHA vannak boldogabb pillanatok…

De nagyon szar, ugy nez ki vege is.. :(

2022. jan. 31. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!