Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz ha a párom alap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha a párom alap dolgokat nm tud rólam?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk egyutt, egyik nap kerdeztem hogy anno a kozepiskolaja milyen messze volt a házuktol. Majd eszembe jutott, hogy megkerdezzem tudja e mi a vegzettsegem. Azt mondta nem… Egy eve vagyunk egyutt. Majd rakerdeztem tudja e milyen nYelven beszélek hát elegge sokaig gondolkozott mire szerintem tippelve adott választ. Hogy mikor van a nevnapom azt se tudta biztosra. Kezdem ugy érezni hogy nem is igazán erdeklem csak velem van mert nincs más. Egy éve vagyunk egyutt… Vagy csak en fujom fel a dolgokat?

27/N

#feledékenypasi
2022. jan. 26. 15:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
69%
Hát elég gáz. És nem az, hogy nem tudja hova jártál gimibe, de hogy 1 év után nem tudja mi a végzettséged és milyen nyelveken besélsz, az durva. A névnapot én azért nem veszem ide, mert nekem az pl sose volt fontos, család ünnepelte de a férjem külföldi, itt nincs névnap így már nem ünnepeljük, bár úgy szökőévente valahogy eszébe szokott jutni hogy nekünk van egy ilyen fura szokásunk :D
2022. jan. 26. 16:54
 22/34 anonim ***** válasza:
70%

"a kozepiskolaja milyen messze volt a házuktol."

Ezt meg mégis ku tudja? :)

A foglalkozásod nem tudása viszint irtő gáz.

A dátumok még oké, én sem jegyzem meg őket.

2022. jan. 26. 16:56
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem figyel fel arra, hogy 1 év után veszi ezt észre valaki? :DD
2022. jan. 26. 18:10
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
De vele vagy..tehát nem értem mi a gond?!
2022. jan. 26. 18:21
 25/34 anonim ***** válasza:
19%

Csak beéri veled, de nem szeret, nem érdekled őt.

Tipikusan az a férfi, aki azért akar párkapcsolatot, mert retteg az egyedülléttől, nem azért mert egy életre szóló társat keres.

2022. jan. 26. 18:44
 26/34 anonim ***** válasza:
17%
Nem lep meg, a saját szüleim nem tudják, mi a kedvenc ételem, mi a munkám pontosan és kikkel beszélek, se a szülinapom se a névnapom. Nem hat meg, a férfiak ilyenek.
2022. jan. 26. 20:18
 27/34 anonim ***** válasza:
72%
Azt tudja hol laksz? Mert lehet nem is veled van igazából.
2022. jan. 28. 02:38
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz. Le sem szar, már bocsi.
2022. jan. 29. 22:29
 29/34 anonim ***** válasza:
31%

Ezek nem hogy nem alap dolgok, de még csak nem is te vagy egyik sem. Se a végzettséged, se hogy milyen nyelven beszélsz, a névnapod meg pláne nem.

Ezek hol a személyiséged részei??

Felszínes, agymosott nyomi.

2022. jan. 29. 23:55
 30/34 anonim ***** válasza:
47%

Kinek mi az alap. Pontosan mit számít hogy milyen nyelven beszélsz? Úgyis magyarul kommunikáltok egymással, nem? Nekem a barátnőm csak azt a végzettségemet tudja amit akkor csinaltam mikor már együtt voltunk, fogalma sincs mikor van a névnapom, és ez így van jól. A névnap az ilyen értelmetlen hülyeség, kb arra jó hogy mindenki telespammelje a fosbookot hogy "boldog névnapot minden Katalinnak", meg ilyen phaszságok. De ha ezek alap dolgok, akkor miért nem tudod hogy hova járt középiskolába?

Egyébként inkabb az a gáz hogy nem érdeklődik irántad.

2022. jan. 30. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!