Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz ha a párom alap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha a párom alap dolgokat nm tud rólam?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk egyutt, egyik nap kerdeztem hogy anno a kozepiskolaja milyen messze volt a házuktol. Majd eszembe jutott, hogy megkerdezzem tudja e mi a vegzettsegem. Azt mondta nem… Egy eve vagyunk egyutt. Majd rakerdeztem tudja e milyen nYelven beszélek hát elegge sokaig gondolkozott mire szerintem tippelve adott választ. Hogy mikor van a nevnapom azt se tudta biztosra. Kezdem ugy érezni hogy nem is igazán erdeklem csak velem van mert nincs más. Egy éve vagyunk egyutt… Vagy csak en fujom fel a dolgokat?

27/N

#feledékenypasi
2022. jan. 26. 15:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez elég gáz.. azért ezek alap dolgok. Nem birnek ilyen figyelmetlen emberrel lenni. Ez az alapja a kapcsolatnak, hogy odafigyel-e a másik..
2022. jan. 26. 15:22
 2/34 anonim ***** válasza:
90%

Azt azért legalább tudja, hogy hány éves vagy és mi a neved? 😃

Ne haragudj, de én az ilyet egyáltalán nem tudnám kapcsolatnak tekinteni. Ha csak egy példát írtál volna, azt mondom, jól van, elfelejtette, de hogy ennyi mindent nem tud rólad...ezt már nem lehet annyival megmagyarázni, hogy feledékeny. Olyan, mintha nem túlzottan érdekelnéd. Minden téren ennyire érdektelen?

2022. jan. 26. 15:30
 3/34 anonim ***** válasza:
84%

azért ez durva

ez vagy mentálhigiénés dolog vagy flegmatikus szarok bele tipus vagy szarik rád

2022. jan. 26. 15:31
 4/34 anonim ***** válasza:
70%

Szoktatok ilyesmiről beszélni?

Az, hogy a középiskolája és a házatok milyen messze van, azt viccnek szántad? Én sem tudom, hogy a lakásom a saját gimnáziumomtól milyen távolságra van.

A végzettség, nyelvismeret nyilván alap, a névnap nem! Ettől függetlenül nem azért van veled, mert nincs más, lehet, hogy nem emlékszik, mert sosem kerül szóba.

2022. jan. 26. 15:31
 5/34 anonim ***** válasza:
41%
Nalam ezek.olyan dolgok amikrol max formularis ismerkedesnel vagy interjun beszel az ember mert nincs jobb tema.
2022. jan. 26. 15:32
 6/34 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, együtt éltek már vagy csak találkozgattok?
2022. jan. 26. 15:37
 7/34 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom nem nagyon beszéltetek ilyesmiről, jó hogy 1 év után jut neked is ez eszedbe. Ha ő belesz-rt az egészbe, akkor te is azt tetted ugyanúgy.
2022. jan. 26. 15:40
 8/34 anonim ***** válasza:
71%

A nyelvtudás fura, a többi szerintem nem. Én magam se tudnám megmondani, hogy milyen messze volt a saját sulim a házunktól. A párom középiskoláját életemben nem láttam, csak azt tudom hogy melyik városban van.

A névnap meg olyan, hogy mindenkinek van vagy 4 névnapja a naptár szerint, nem gondolatolvasó az ember, hogy tudja neki melyik a legfontosabb a több közül.

9/34 anonim ***** válasza:
72%
Ház az gáz, hogy nem tudja mi a végzettséged, meg hogy milyen nyelveken beszélsz. A névnapokkal én is hadilábon állok, de ezek be vannak írva a naptárba és kész.
 10/34 anonim ***** válasza:
23%
Ferfiaknak ez azért annyira nem kirivo... 😏😏😏A ferfiak tenyleg semmire nem képesek önalloan...ha ajandekrol/datumokrol/orvosi idopont keresről stbről van szo! Viszont, en pl ha megölnek sem tudtam volna összerakni a tegnap érkezett mömaxos gardrobot, vagy épp megjavitani a mosogepet! Lehet, hogy öreg vagyok, (31) de szerintem ne a hibáira koncentralj, hanem, hogy a jo tulajdonsagai balance.ban vannak e a rosszakkal
2022. jan. 26. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!