Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz ha a párom alap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha a párom alap dolgokat nm tud rólam?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk egyutt, egyik nap kerdeztem hogy anno a kozepiskolaja milyen messze volt a házuktol. Majd eszembe jutott, hogy megkerdezzem tudja e mi a vegzettsegem. Azt mondta nem… Egy eve vagyunk egyutt. Majd rakerdeztem tudja e milyen nYelven beszélek hát elegge sokaig gondolkozott mire szerintem tippelve adott választ. Hogy mikor van a nevnapom azt se tudta biztosra. Kezdem ugy érezni hogy nem is igazán erdeklem csak velem van mert nincs más. Egy éve vagyunk egyutt… Vagy csak en fujom fel a dolgokat?

27/N

#feledékenypasi
2022. jan. 26. 15:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
26%
Durva
2022. jan. 26. 15:44
 12/34 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez alapvetően gáz, de azért lehetnek árnyalatai.

Az még, hogy a névnapodat nem tudja napra pontosan, szerintem bocsánatos bűn. Én sem tudom senkijét fejből, de a szülinapokkal is bajaim vannak, de hónapra mindenkiét tudom, és ha közeledik az idő, ránézek, mert le vannak írva pont ezért. Tehát teszek erőfeszítést azért, hogy figyeljek a másikra. Ő csinál valami ilyesmit?

Az sem mindegy, hogy végzettség alatt pontosan mit értesz. Mert ha valami bonyolult nevű szakot végeztél, vagy valami nagyon specifikus MA-t/doktorit végeztél, azért nem biztos, hogy az ember megjegyzi. De ha annyit nem képes kinyögni, hogy közgazdász/jogász/tanár/stb. vagy, az baromi gáz. Vagy nincs tisztában azzal, hogy egyetemet végeztél. Személy szerint nem tudom elképzelni, hogy ilyen szinten nem szokott előkerülni ez a téma...

Az, hogy milyen nyelven beszélsz, azért necces, mert ha ismerkedés alatt egyetlen egyszer említetted, hogy mestere vagy a litván nyelvnek, de azóta sosem kerül elő, nincs kihatással az életetekre, akkor nem biztos, hogy ez a legfontosabb dolog, amit megjegyezhet valaki rólad. De ha az életed aktív része, pl. litván tolmács vagy, vagy sokszor beszélsz róla, hogy neked ez mennyire fontos, akkor gáz, ha nem tudja.

Szóval ennyi információból azért még nem lehet teljesen biztosan állítani, hogy nem figyel rád. Ehhez tudni kéne a körülményeket, illetve, hogy más dolgokat pl. tud rólad. Hülye példák, de: mi a kedvenc színed, milyen típusú könyveket szoktál olvasni, milyen a viszonyod a családoddal, mit gondolsz az atomfegyverkezésről, stb.

2022. jan. 26. 15:48
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

"A ferfiak tenyleg semmire nem képesek önalloan"

10-es, neked sem sok férfival lehetett dolgod, hogy ilyen baromságot írsz!

Nő vagyok, de ha találkoztam is életem során ilyen férfival, eszembe nem jutott volna rögtön minden férfiról azt állítani, hogy semmire nem képesek önállóan.

2022. jan. 26. 15:48
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Odaietam zarojelbe, h mire gondolok. Ne forgasd kina szavaimat pls.
2022. jan. 26. 15:49
 15/34 A kérdező kommentje:
Igen ő ilyen, nm igazán az az érdeklődő tipus. Nm elunk meg egyutt. Mindig inkább én kérdezem, hozok fel témákat ha találkozunk. Inkább mindig magárol beszél, elozo kapcsolatokrol, régi emlékek stb. De amugy rendes, tisztelettudó ember. Csak szerintem alacsonyabb lehet az érzelmi intelligenciája. Az elozo párkapcsolataimban a fiuk ennek az ellentétei voltak talán ezert is ennyire furcsa ez.
2022. jan. 26. 15:57
 16/34 A kérdező kommentje:
És a kozepiskola meg ház resznel arra voltam kivancsi, hogy gimibe mennyit kellet utaznia a suliig. Innen jött a többi kerdes
2022. jan. 26. 16:00
 17/34 anonim ***** válasza:
85%

Én előre mondtam a barátnőmnek hogy nálunk nem szokás ezeket ünnepelni és én nehezen jegyzem meg őket.

De az ö dolgait direkt felírtam a telefonomba.

2022. jan. 26. 16:09
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
amúgy a névnapot hogy az ördögbe úszta meg eddig, ha már egy éve együtt vagytok?
2022. jan. 26. 16:19
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
(habár... most hogy mondod, én sem tudom pontosan a feleségem névnapját, csak azt, hogy május vége, aztán május közepén mindig ránézek a naptárra, hogy pontosan hanyadika)
2022. jan. 26. 16:20
 20/34 A kérdező kommentje:
Elfelejtette a nevnapot amikor volt de ra ket hettel azert eszebe jutott😀
2022. jan. 26. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!