Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tennél ha a párod nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tennél ha a párod nem akar szexelni hosszú hónapok óta?

Figyelt kérdés

Mióta szült , de már a terhessége alatt sem akart szexelni. Terhesen megértettem de már lassan fél éves a gyerek. A szülés óta pedig talán 2szer próbálkoztunk de nagyon fáj neki, akarhogy is probálkozok, óvatosan, sok elöjátékkal, az sem segit. Ez miatt nem is akar mar szexelni de azzal nyugtat hogy ez csak átmeneti.

Orálisan nem akar kényeztetni csak nagyon nagyon ritkán és magától nem jut eszébe. Arról hallani sem akar hogy sperma menjen a szájába.

A terhesség elött heti 1 szex azért volt.

2022. jan. 19. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
84%
59# igen magától nem fog megjavulni ezért kell 56# elmeséltek alapján orvoshoz járkálni ha ilyen gond van, szerinted attól lesz jobb ha megerőszakolják”? Mert ilyen esetben annak számít... nő létedre ilyeneket tanácsolni... hát gratulálok.
2022. jan. 25. 12:19
 62/63 anonim ***** válasza:
87%

59: Szerintem olvasd el megint mert komoly szövegértési problémáid vannak. Nem erről szólt.

Persze értem én csak kötekedni akarsz... Adod a hülyét mint aki nem érti. Kötekedjél otthon :)

Mióta nincs szex nálad hogy ennyire agresszíven kötekedsz? :o)

2022. jan. 25. 12:29
 63/63 anonim ***** válasza:
0%
Hol tanácsoltam olyat, hogy erőszakolják meg? Szövegértés...
2022. jan. 25. 12:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!