Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tennél ha a párod nem akar szexelni hosszú hónapok
óta?
Figyelt kérdés
Mióta szült , de már a terhessége alatt sem akart szexelni. Terhesen megértettem de már lassan fél éves a gyerek. A szülés óta pedig talán 2szer próbálkoztunk de nagyon fáj neki, akarhogy is probálkozok, óvatosan, sok elöjátékkal, az sem segit. Ez miatt nem is akar mar szexelni de azzal nyugtat hogy ez csak átmeneti.
Orálisan nem akar kényeztetni csak nagyon nagyon ritkán és magától nem jut eszébe. Arról hallani sem akar hogy sperma menjen a szájába.
#26, persze, és akkor nem az a gerinces, hogy elválunk, mert nem működik, hanem félredugunk, mert neked alanyi jogon jár a szex. ezért kár házasodni/gyereket vállalni, ha a saját primitív ösztöneidet nem tudod korlátozni. mi vagy te, ősemeber? ungabunga vagy d*gok mást?
2022. jan. 20. 09:14
32/63 anonim válasza:
Én úgy gondolom adott az embernek 2 keze, tud segíteni olykor magán. Egy lassan fél éves baba rengeteg időt/energiát elvesz az anyától. Vannak élethelyzetek amikor a szex háttérbe kerül, ez egy ilyen. Én is orvost tanácsolnék és ha a későbbiekben sem változna semmi, akkor gondolkodnék a váláson. Senki nem mondja hogy évekig kell szexmentes házasságban élni, de itt most egy jelentős változás történt: gyereked született. Nem az égből pottyant, hanem a feleséged szenvedett meg érte, és még most is szenvedi az "utóhatásokat". Pont nem hiányzik egy követelőző pasas akinek orgazmust kell okozni, mert nem bír magával. Hát én se lennék lelkes ha nagyon fájna a szex + baromi lestrapált lennék. Valszeg pislognék hogy örülök hogy te férfiként majd kicsattansz, tipitopi vagy, és a legnagyobb bajod az ejakulációd, de az kit érdekel nekem milyen fájdalmaim vannak? Mondjuk elrongyolnék orvoshoz nagyon gyorsan az igaz.
2022. jan. 20. 10:03
33/63 A kérdező kommentje:
Szakadt es varrtak. 6 het utan azt mondta az orvos hogy szabad a palya de akkor hallani sem akart rola.
Tobb kerdest is elolvastam a temaval kapcsolatban es azt lattam hogy a legtobb no alig tudja kivarni a 6 hetet.
Segitek itthon a hazimunkaban. A babat o eteti, o furdeti, stb ha en akarok vmit csinalni akkor ott okoskodik mellettem es nem bizik bennem. Igy akkor inkabb segitek a hazi munkaban. Itthon van egesz nap, mas gondja nincs csak a gyekerrel foglalkozni, en intezem a bevasarlast is.
Annyira nem lehet kimerulve hogy ne tudjon szexelni mert tornazashoz van ideje es energiaja is.
2022. jan. 20. 12:17
34/63 anonim válasza:
Felnőtt férfi vagy. Olvasgattál a témában, és mentél vele valamire? Anonim emberek azt írnak amit akarnak. A feleségednek több idő kell mint 6hét. Kit érdekel hogy más alig bírta kivárni ezt az időt is. De mit nem lehet megérteni azon hogy (téged idézlek) "nagyon fáj" neki az aktus? Ennyire nincs benned empátia? Neked varták volna össze a szétszakadt farkadat szerintem még fogdosni se mernéd. A fájdalmat valami kiváltja, nem fog javulni a helyzet amíg el nem múlik el. Mit nem értesz ezen?
2022. jan. 20. 12:23
35/63 anonim válasza:
"Itthon van egesz nap, mas gondja nincs csak a gyekerrel foglalkozni"
"Annyira nem lehet kimerulve"
Tipikus tapló hímsovi paraszt. Annyira egyformák vagytok mintha szalagon gyártanának titeket.
2022. jan. 20. 12:25
36/63 anonim válasza:
mekkora egy mocskos hozzáállásod van, nem csodálom, hogy nem akar szexelni. azt meg ugye tudod, hogy itt gyakorin minden 2. ember nettó 1 millát kereső mérnők/fejlesztő... ennyire kell komolyan venni az itteni hozzászólásokat. na most ha a feleséged meg azt olvassa, hogy itt a legtöbb ffi inkább otthon marad a gyerekkel, sőt még a saját csecséből szoptatja, akkor a feleséged jogosan kéri rajtad számon, hogy te miért nem így csinálsz? nem full mindegy, hogy MÁS mit/hogyan csinál? lehet azoknak a nőknek a férje valamit tud is az ágyban, és nem arról nyíg a gyakorin, hogy miért nem akarja lenyelni az asszony
2022. jan. 20. 12:27
37/63 anonim válasza:
és attól lehet csak igazán jól kimerülni, hogy otthon vagy a gyerekkel. mert nincs olyan, hogy na, most sír, vagy éhes én meg csinálok, amit akarok. legfeljebb akkor pihenhet, amikor alszik. szóval ez a legrosszabb mondat, amit mondhatsz.
2022. jan. 20. 12:33
38/63 anonim válasza:
Megkérdeztem már tőle, hogy miért nem ment vissza az orvoshoz ezzel a problémával?
2022. jan. 20. 12:37
39/63 anonim válasza:
*Megkérdezted
2022. jan. 20. 12:37
40/63 anonim válasza:
24 órás szolgálatban van a feleséged. Efelett szerettek átsiklani. Az nagyon is jó hogy foglalkozik kicsit magával, tornázik, gondolom így picit le tud ereszteni mentálisan. Arra a kis időre. Már írták többen, itt a fájdalmakat kell orvosolni elsősorban. Neked pedig gyengéden, türelmesen közeledni. Azzal biztos hogy nem érsz el semmit ha puffogol és követelőzöl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!