Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a megcsalás egy olyan kapcsolatban, ahol az egyik fél nagyon hosszú ideje nem akar szexelni?
Nem. Az sosem jogos.
Nem írtad a körülményeket. Miért nem akar? Kinek mi a hosszú?
Ilyen esetben, ha a szakítás nem opció, akkor meg kéne beszélni, mondjuk hogy nyitott legyen a kapcsolat szexuálisan. Vagy menjenek párterápiára.
Bizalom és őszinteség mindig! Akkor meg pláne ha problémák vannak!
Szó sincs róla hogy nem probàltam megbeszélni.Nagyon sokszor probàltam.Sok praktikàt is kiprobàltam és kb hàrom kirohanàst levéve mindiig türelmes voltam. Több mint egy éve nincs rendes szex.
23l
eltérő igények - elváló utak. nem hiszek a kompromisszumban, az áldozatokban és a megbeszélésben.
ha már kétszer elmondtad, bőven elég. ha nem változik semmi, harmadjára hiába mondod.
A MEGCSALÁS SOSEM JOGOS!!!!
Ha nem tetszik a dolog, akkor elsö lépésben meg kell beszélni, (Ha átmeneti dolog, akkor egyedül is le tudod vezetni a feszültséget), ha nem ér semmit, akkor kilépni a kapcsolatból, de MEGCSALNI minden esetben szemétség.
mind abban bízunk, hogy ha baj van, az átmeneti.
mint legtöbbször, itt se erről van szó, 1 évet írt kérdező.
Akkor minek vagy meg a kapcsolatban?
A megcsalas nem megoldas semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!