Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a megcsalás egy olyan kapcsolatban, ahol az egyik fél nagyon hosszú ideje nem akar szexelni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 11:44
31/38 anonim válasza:
Amúgy lehet, hogy csak azért nem szexel veled, mert nem vonzódik hozzád, csak ő is ilyen lelki társnak vagy minek gondol, és ezért van veled. Vagy lehet, hogy ő is megcsal téged. Amúgy szerintem teljesen igazad van, kérdező.
32/38 anonim válasza:
Hogy jogos-e? Általában tán nem - de ez a helyzet eléggé abszurd.
Érthetőnek érthető, vagy ha úgy akarjuk: jogos a szexuális öröm iránti vágyad.
33/38 anonim válasza:
Én falnak megyek, itt ülök, és csak fogom a fejem, azt mondja a kérdező, hogy több fajta praktikát is kipróbált, nyugodtan kezelte a helyzeteket, tűrt.. Én meg csak itt ülök, és azon gondolkozom mit teszek rosszul, hogy csak a hülye, hisztis p_csákat találom meg.
34/38 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt hogy érted?
2014. dec. 3. 16:18
35/38 anonim válasza:
Natika! Már az interneten is siránkozol a kispööcsű barátod miatt?
36/38 anonim válasza:
34, az előző úgy érti, hogy ő szívesen lenne veled! :D
37/38 anonim válasza:
Az a baj hogy sok nő nem mer lépni egy rossz kapcsolatból pedig van sok férfi aki viszont megfelelne neki de nem akarják tudomásul venni és ismerkedni. Én is szeretnék találni egy olyan lányt akivel össze illünk de még eddig nem sikerült. Én is szeretem és igénylem a szexet de én meg ilyen nőt nem találok.
38/38 Kistál_és_a_torz válasza:
Nos, mondtad már neki, hogy mással fogod gyűrni a lepedőt?
Beleegyezett?
Van már jelölt? Mi lesz ha beleszeretsz?
Volna értelme hoszú távon?
Nyilván most nehéz elengedni Őt, de meddig működhet nyitottan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!