Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már se veled se nélküled kapcsolatban, hogyan sikerült kilépnetek?
Barátnőmmel 1 éve élek együtt az első 3-4 hónap tökéletes volt. Azóta viszont folyamatosak a viták és feszültségek. Amikor a szakítás szóba kerül valamelyikünk mindig meggondolja magát. Voltunk már 1 hetet is külön, de végül újra folytattuk. A nagyobb viták után amikor leülünk megbeszélni a dolgokat akkor 1 hétig minden jó, de aztán kezdődik minden előlről. Ráadásul barátnőm úgy érzem egyre többször tiszteletlen velem és csúnya dolgokat vág a fejemhez pl. b**zdmeg, k*rv* anyád, g*c* vagy és sorolhatnám még. Én mimdig meg adom meki a tisztességet a hangomat is ritkán emelem fel. Abban egyetértünk hogy nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, de az együtt éles valami miatt nem megy. Miért nem tudok vele szakítani vagy ő velem, miért nem lép ki egyikünk se ebből a kapcsolatból. Tudja hogy nem normális ez a viselkedés mert pszichológushoz is jár többek között emiatt, de változás még nem következett be. Közös ház és gyerek nincsen szóval nem ez a kapocs.
Én 26/F
Ő 24/L
És tudom hogy találnék mást nem vagyok papucs, de valami miatt nem lépek se én se ő.
Voltam olyanba hogy egyszer kellettem egyszer nem. Soha tobbe...amikor talalkoztunk munkaba nem tudtam most vajon milyen lesz, most vajon fog e hozzam szolni.
Idegroncs voltam. Kiegyensulyott eletet szeretnek abba nem tartozik bele a se veled se nelkuled szerintem akik ezt csinaljak unatkoznak.
Nem fejlődik ez a kapcsolat, hanem zuhantok lefelé.
Ha nincs egymás tisztelete, semmi sincs.
Ez egy proli. Kell az ilyen neked?
“Hol én emellek téged, hol te emelsz engem. Ha lent vagyok, le kell szállnod értem. Hiába jutottál följebb, egyedül nem mehetsz tovább. Fél-lelket nem fogad be a szellem világ. És mivel lenti világok, a lélek pokolkörei vonzanak is bennünket, és minden gyötrelmünk ellenére szeretünk ott lenni - a párkapcsolat mind a mai napig a létező legnagyobb emberi dráma. Örök küzdelem, marakodás, elhárítás, egymás vádolása, fölemelése és lehúzása.”
Müller Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!