Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilépnétek ebből a kapcsolatból?
8 éve vagyok együtt a párommal, van egy kisfiunk is. 5 éves.
Anyósnál lakunk... sajnos... de soha nem tudtunk elköltözni...
Anyósommal eleinte mindig kijöttem, beszélgettem vele, rengeteget segítettem neki.
Amióta megszületett a kisfiunk, próbál mindnebe beleszólni..
Én meg azt hittem, ha hagyom, hogy ha csak elengedem a fülem mellett, majd jobb lesz..
Aztán 2 éves volt a gyerek, amikor visszamentem dolgozni... már ott tartunk, hogy beleszól a pénzügyeinkbe, pedig minden hónapban adjuk neki rendesen a pénzt a rezsibe, kajába, és ezen felül hányszor bevásárolunk mi, mert anyós ezt nem vesz meg, azt nem vesz meg.
És most kezdem érezni ennyi év után, hogy azzal, hogy nem szóltam vissza anyósnak, és a páromnak sem mondtam semmit (habár de, egyszer!akkor sem mellettem állt..hanem az anyja mellett) teljesen rosszabb irányba fordultam viselkedésileg... ingerlékeny lettem, anyóssal kerülöm a beszélgetéseket... a párommal sem vagyok már meg jól... ő észreveszi ezeket rajtam, de azt mégse mondhatom neki, hogy az anyja miatt már beleuntam abba, hogy továbbra is vele maradjak?
Már legszivesebben elköltöznék a gyerekemmel... de nem tudom mit csináljak?
A párom nem akarja itthagyni az anyját
Gondolhatod... még akkor sem, ha megteszemm azt a lepést, hogy a gyerekkel együtt megyek csak
Nem merek beszéln a páromnak ezekről a problémákról, mert tudom nagyon jól, hogy az anyja mellett állna...
Az előbb is hallottam hogy kibeszélnek engem az anyjával... hogy nagyon megváltoztam... magamba fordultam... nem foglalkozom senkivel, csak a gyerekkel
És itthon csak nagyon keveset beszélgetek
Nem akarok én mindent anyós orrára kötni, egyebként is tudom, hogy amiket a páromnak elmondok, azt ő továbbadja az anyjának
Eléggé elrontottad, hogy nem álltál ki saját magadért egyikükkel szemben sem.Ha ezt időben megteszed, akkor könnyebb lett volna a lelépés, és még valószínűleg gyerek nélkül.
Én igen, lépnék a gyerekkel együtt le, és minél gyorsabban.
Több tanulság is van:
- a férjednek ki KELL állnia melletted, főleg ha ott laktok, ha nem teszi akkor egy f...sz,
- ha egy lehetőség van sosem költözni az anyóshoz, nekünk nulla pénzünk volt, de sose tettem volna ezt meg, jelenleg is remek a viszonyunk,
- nem csoda, ha olyan sokan várják az anyuka halálát, ebben az esetben ez lesz majd a megoldás, de a gyengeelméjű férjeddel valszeg csak tovább fog romlani a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!