Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kilépnétek ebből a kapcsolatból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilépnétek ebből a kapcsolatból?

Figyelt kérdés

8 éve vagyok együtt a párommal, van egy kisfiunk is. 5 éves.

Anyósnál lakunk... sajnos... de soha nem tudtunk elköltözni...

Anyósommal eleinte mindig kijöttem, beszélgettem vele, rengeteget segítettem neki.

Amióta megszületett a kisfiunk, próbál mindnebe beleszólni..

Én meg azt hittem, ha hagyom, hogy ha csak elengedem a fülem mellett, majd jobb lesz..

Aztán 2 éves volt a gyerek, amikor visszamentem dolgozni... már ott tartunk, hogy beleszól a pénzügyeinkbe, pedig minden hónapban adjuk neki rendesen a pénzt a rezsibe, kajába, és ezen felül hányszor bevásárolunk mi, mert anyós ezt nem vesz meg, azt nem vesz meg.

És most kezdem érezni ennyi év után, hogy azzal, hogy nem szóltam vissza anyósnak, és a páromnak sem mondtam semmit (habár de, egyszer!akkor sem mellettem állt..hanem az anyja mellett) teljesen rosszabb irányba fordultam viselkedésileg... ingerlékeny lettem, anyóssal kerülöm a beszélgetéseket... a párommal sem vagyok már meg jól... ő észreveszi ezeket rajtam, de azt mégse mondhatom neki, hogy az anyja miatt már beleuntam abba, hogy továbbra is vele maradjak?

Már legszivesebben elköltöznék a gyerekemmel... de nem tudom mit csináljak?

2018. okt. 7. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem mentek külön?
2018. okt. 7. 19:23
 2/14 A kérdező kommentje:

A párom nem akarja itthagyni az anyját

Gondolhatod... még akkor sem, ha megteszemm azt a lepést, hogy a gyerekkel együtt megyek csak

Nem merek beszéln a páromnak ezekről a problémákról, mert tudom nagyon jól, hogy az anyja mellett állna...

2018. okt. 7. 19:24
 3/14 A kérdező kommentje:

Az előbb is hallottam hogy kibeszélnek engem az anyjával... hogy nagyon megváltoztam... magamba fordultam... nem foglalkozom senkivel, csak a gyerekkel

És itthon csak nagyon keveset beszélgetek

Nem akarok én mindent anyós orrára kötni, egyebként is tudom, hogy amiket a páromnak elmondok, azt ő továbbadja az anyjának

2018. okt. 7. 19:27
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Eléggé elrontottad, hogy nem álltál ki saját magadért egyikükkel szemben sem.Ha ezt időben megteszed, akkor könnyebb lett volna a lelépés, és még valószínűleg gyerek nélkül.

Én igen, lépnék a gyerekkel együtt le, és minél gyorsabban.

2018. okt. 7. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha most így odaállnál és ezt így megmondanád az arcukba? Komolyan, ennél rosszabb nem nagyon lehet már. Még nem késő korrigálni valamelyest. Párodat szereted, vagy tőle is elhidegültél?
2018. okt. 7. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy külön mennék a helyedben anyóstól, a férjednek meg mond meg, ha akar veletek tart, ha akar marad, de te önálló családot akarsz. Nem is egészséges így élnetek szerintem.
2018. okt. 7. 19:56
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
Butaságot ne csinálj. Hová raknád a gyereket ameddig dolgozol ? Egy fizetésből tudnál fedezni egy lakást rezsivel élelmiszerrel ? Anyós meg ùgy is biróságra menne a gyerekért. Gondod végig mielőtt elhamarkodottan cselekszel. Ülj le a pároddal kultúráltan vázold fel neki a helyzetet, hogy te már saját életre vágynál hármasban velük es ha hianyolja az "anyóst" hétvégente eljönnétek hozzá vagy valami.
2018. okt. 7. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Több tanulság is van:

- a férjednek ki KELL állnia melletted, főleg ha ott laktok, ha nem teszi akkor egy f...sz,

- ha egy lehetőség van sosem költözni az anyóshoz, nekünk nulla pénzünk volt, de sose tettem volna ezt meg, jelenleg is remek a viszonyunk,

- nem csoda, ha olyan sokan várják az anyuka halálát, ebben az esetben ez lesz majd a megoldás, de a gyengeelméjű férjeddel valszeg csak tovább fog romlani a kapcsolatod.

2018. okt. 7. 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Most azonnal oda fordulsz a párodhoz hogy hallottad hogy rólad beszélnek és mondd el neki mi bánt. MINDENT. És hogy vagy veled van, vagy ellened. Mert te nem bírod tovább az anyóst. Ha nem áll melletted, hagyd el. Hosszútávon a gyereknek is jobb lesz, hogy nem úgy éli meg a gyerekkorát, hogy folyamatos feszültség van otthon. Állj ki magatokért az isten szerelmére. Tedd oda magad.
2018. okt. 7. 20:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
El kéne vágni a férjed és az anyja közti köldökzsinórt. Én pl most olvasom a szeretettel sebezve című könyvet és tok jó megoldások vannak, hogyan lehet egészségesebbé tenni a szülő-(felnőtt) gyerek közti viszonyt. De ezt csak akkor ajánlom ha a kapcsolatotokat meg akarjátok menteni.
2018. okt. 7. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!