Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már se veled se nélküled kapcsolatban, hogyan sikerült kilépnetek?
Barátnőmmel 1 éve élek együtt az első 3-4 hónap tökéletes volt. Azóta viszont folyamatosak a viták és feszültségek. Amikor a szakítás szóba kerül valamelyikünk mindig meggondolja magát. Voltunk már 1 hetet is külön, de végül újra folytattuk. A nagyobb viták után amikor leülünk megbeszélni a dolgokat akkor 1 hétig minden jó, de aztán kezdődik minden előlről. Ráadásul barátnőm úgy érzem egyre többször tiszteletlen velem és csúnya dolgokat vág a fejemhez pl. b**zdmeg, k*rv* anyád, g*c* vagy és sorolhatnám még. Én mimdig meg adom meki a tisztességet a hangomat is ritkán emelem fel. Abban egyetértünk hogy nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, de az együtt éles valami miatt nem megy. Miért nem tudok vele szakítani vagy ő velem, miért nem lép ki egyikünk se ebből a kapcsolatból. Tudja hogy nem normális ez a viselkedés mert pszichológushoz is jár többek között emiatt, de változás még nem következett be. Közös ház és gyerek nincsen szóval nem ez a kapocs.
Én 26/F
Ő 24/L
És tudom hogy találnék mást nem vagyok papucs, de valami miatt nem lépek se én se ő.
Általában az a vitázos ingerult semmi se jo tipusu aki drpresszios
1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!