Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már se veled se nélküled kapcsolatban, hogyan sikerült kilépnetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 1 éve élek együtt az első 3-4 hónap tökéletes volt. Azóta viszont folyamatosak a viták és feszültségek. Amikor a szakítás szóba kerül valamelyikünk mindig meggondolja magát. Voltunk már 1 hetet is külön, de végül újra folytattuk. A nagyobb viták után amikor leülünk megbeszélni a dolgokat akkor 1 hétig minden jó, de aztán kezdődik minden előlről. Ráadásul barátnőm úgy érzem egyre többször tiszteletlen velem és csúnya dolgokat vág a fejemhez pl. b**zdmeg, k*rv* anyád, g*c* vagy és sorolhatnám még. Én mimdig meg adom meki a tisztességet a hangomat is ritkán emelem fel. Abban egyetértünk hogy nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, de az együtt éles valami miatt nem megy. Miért nem tudok vele szakítani vagy ő velem, miért nem lép ki egyikünk se ebből a kapcsolatból. Tudja hogy nem normális ez a viselkedés mert pszichológushoz is jár többek között emiatt, de változás még nem következett be. Közös ház és gyerek nincsen szóval nem ez a kapocs.

Én 26/F

Ő 24/L

És tudom hogy találnék mást nem vagyok papucs, de valami miatt nem lépek se én se ő.

2022. jan. 19. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Depresszios.
2022. jan. 19. 18:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi a viták tárgya?
2022. jan. 19. 19:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Féltékenykedik teljesen alaptalanul. Meg igazából minden apróság.
2022. jan. 19. 19:43
 4/13 A kérdező kommentje:
1. Honnan gondolod hogy depressziós?
2022. jan. 19. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

Általában az a vitázos ingerult semmi se jo tipusu aki drpresszios

1

2022. jan. 19. 19:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen kapcsolatban, bár nekem a csaj döntésképtelen volt csak, amivel hátráltatott mindent is. Aztán megelégeltem, mondtam neki hogy döntse el kellek-e neki mert ha nem akkor jobb lesz ha hagyjuk egymást. Persze nem udta eldönteni úgyhogy vége lett xd
2022. jan. 19. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebből már normális kapcsolat nem lesz sohA
2022. jan. 19. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Ismerős. Hh
2022. jan. 20. 16:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Példa a veszekedésre és hogy mennyire "jól" működünk együtt. Nem emlékszek a napokra, de legyen hétfő majdnem minden este azon a héten megnéztünk egy filmet. Szóval hétfő mondja nézünk egy filmet én mondok A őt B végül A nézzük. Kedd, szerda, csütörtök film választás végig hagyom, hogy ő érvényesüljön nézzük megint azt amit szeretne. Eljön a péntek mondom, vígjátékot szeretnék nézni, neki ahhoz nincs kedve thrillert szeretne nézni. Az első nap a héten amikor nem engedek neki egész héten ő választott legyen ma az amit én szeretnék, gondoltam magamba. Szerinte a megoldás van 2 szoba akkor az egyikbe ő megy filmet nézni a másikba én és mindenki nézi a saját filmjét. Oké. Gondolkozok sokáig magamban hogy ez mennyire normális bemegyek hozzá, hogy megbeszéljük a dolgokat, erre látom, hogy vígjátékot néz, de nekem még csak nem is szólt róla.
2022. jan. 21. 23:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, nézzétek külön tvt
2022. jan. 22. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!