Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 37 hetes terhesen képes volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 hetes terhesen képes volt ezt tenni velem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
18 éves koromban jöttünk össze, 11 évet voltunk együtt, ebből 2,5 évet házasságban. Mindezt csak azért írom le, hogy nem véletlen besikerült gyerekről van szó. Sőt, ő akarta sokkal jobban még nálam is, hogy legyünk szülők. 3 éve megmondtam neki, hogy várjunk még vele, szeretnék a munkámban egy bizonyos szintre eljutni, utána vállaljunk gyereket. Tavaly elérkezett az idő, elhatároztuk, hogy szeretnénk utódot. Nagyon hamar teherbe estem, boldogok voltunk mindketten. Terhességem alatt is ugyanolyan maradt a kapcsolatunk, pedig féltem, hogy nem fog annyira kívánatosnak tartani. Bókolt, meglepetéseket kaptam tőle, soha nem volt még ennyire boldog periódusa az életemnek, alig vártam, hogy megszülessen a fiunk. Hétvégén volt egy munkahelyi rendezvényen, ahol megismerkedett egy pincérnővel, állítása szerint sosem érzett még ilyet, villámcsapásszerű szerelmet. Hazajött, közölte, hogy elköltözik, itthagyva engem 37 hetes terhesen. Minden összeomlott körülöttem egy pillanat alatt, rengeteg kérdés cikázik bennem. Abban biztos vagyok, hogy bármikor jöhet, láthatja a gyerekét miután megszületik, illetve a válásunkkal még várnék.
2022. jan. 19. 13:19
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Imádja a gyerekeket, van egy keresztfia, akivel rengeteg időt töltünk. Látom, hogy bánik vele, valamint a munkája révén is gyerekekkel foglalkozik (edző).
2022. jan. 19. 14:41
 22/43 anonim ***** válasza:
6%

21.-re.

Imádom a hüllőket, munkám során is találkozom velük, de a lakásomban nem tartanék egyet sem.

2022. jan. 19. 14:55
 23/43 anonim ***** válasza:
98%

"Mikor értik már meg a nők, hogy a férfiak 99,9%-a SOHA nem akar gyereket?"

Mikor fogod fel végre, hogy a férfiak nagyobbik része akar gyereket? Ne a kocsmái megbeszéléseket vedd alapul. Sőt, többet is akar, és szívesen is foglalkoznak vele. Hogy te nem akarsz, a te dolgod, de ne vetítsd ki mindnekire.

2022. jan. 19. 15:05
 24/43 anonim ***** válasza:
90%
Elég nehezen hihető, hogy valaki pár óra ismerettség után összeköltözik valakivel.
2022. jan. 19. 15:06
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a részét én se hinném el,hogy egy normális férfi,akinek

mindjárt megszületik az első gyerkőce ilyet tesz egyetlen alkalom

után egy pincérnővel... Tehát munkahelyi rendezvény volt,

gyanítom hogy akkor ez egy kolléganő lesz inkább,akivel már

jó ideje kavar,csak most kapott zöld utat a költözéshez a nőnél.

A válásra ne is gondolj, egyrészt ne idegeskedj miatta a te

állapotodban, másrészt meg ez a történet még nem ért véget.

Egy biztos, teljesen valószerűtlen amit állít.

Én biztos hogy leültetném, és kerek perec megkérném

hogy mondja el az igazat, ne nézzen hülyének..

Legalább a közös múltra és a gyerekre való tekintettel

mondjon igazat.

Amúgy meg egy gusztustalan féreg.Hogy képes valaki ilyet tenni

mikor mindjárt megszületik az első gyereke??? Hányinger.

2022. jan. 19. 15:19
 26/43 anonim ***** válasza:
33%
Konkrétan két nőt is ismerek, aki így járt, hogy a férjük a szülés előtt egy-két héttel/hónappal elment valakivel. Aztán megszületett a bébi, eltelt ismét egy-két hét/hónap... és a férfi hazament. Azóta is együtt vannak, második gyerekek is születtek.
2022. jan. 19. 15:28
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Szörnyen sajnálom, ami veled történt bár tényleg nem ritka az ilyesmi. Elképesztő, hogy mennyi hűtlen patkány férfi van.

Én csak azt tudon mondani a hasonló eseteket látva, hogy nem éri meg visszafogadni, mert aki egyszer ilyet tesz az megteszi többször is. Főleg ha ragaszkodsz hozzá, teljesen lábtörlőnek fog nézni.

2022. jan. 19. 16:21
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Látjátok, ez a baj... A férfi azonnal leléphez az új puncihoz, akit 3 órája ismer, de a nő hordja ki a gyereket és neveli egész életében. Nem vagyok feminista, de ez mi, ha nem undorító??
2022. jan. 19. 16:28
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan, még egy ok, hogy gyűlőljem ezeket a patkányokat
2022. jan. 19. 16:32
 30/43 anonim ***** válasza:
93%
Na most jött el az a pont, ahol 99% 100ra meggyűlöltem ezeket a mocskos, alja, patkány senkiházi gyökereket!!!!!
2022. jan. 19. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!