Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hemoglobin szintem 82 37hetes...

Hemoglobin szintem 82 37hetes terhesen. Ezért császározhatnak ?

Figyelt kérdés
Hétfőn kapok vért, de a dr nő szerint jó ha 90 lesz a hemoglobin szintem így is . Volt már valaki ilyen helyzetben ? Normál szülésem lesz vagy elképzelhető a császár a sok vérveszteség miatt ?
2021. márc. 26. 07:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Császárnál nagyobb a vérveszteség, úgyhogy nem hinném, hogy pont emiatt lenne az.
2021. márc. 26. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert a császár mindenképpen kisebb vérveszteség? Elméletben igaz, hogy kontrollálhatóbb, de akkor is egy nagy hasi műtét.

Nekem 80-as volt a 35. héten. Nem kaptam vért, csak 2*5 vasat, rendbehozott amnyira, hogy fel se merült császár (nem emlékszem a pontos értékre)

2021. márc. 26. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ha valaki ilyen miatt császározna, az egy debil.

A császármetszés alatti átlag vérveszteség sokkal nagyobb, mint hüvelyi szülés esetén.

2021. márc. 26. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hüvelyi szülés esetén az átlag vérvesztés 400-500 ml, császár során pedig majdnem duplája, 900 ml körüli.
2021. márc. 26. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!