Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 37 hetes terhesen képes volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 hetes terhesen képes volt ezt tenni velem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
18 éves koromban jöttünk össze, 11 évet voltunk együtt, ebből 2,5 évet házasságban. Mindezt csak azért írom le, hogy nem véletlen besikerült gyerekről van szó. Sőt, ő akarta sokkal jobban még nálam is, hogy legyünk szülők. 3 éve megmondtam neki, hogy várjunk még vele, szeretnék a munkámban egy bizonyos szintre eljutni, utána vállaljunk gyereket. Tavaly elérkezett az idő, elhatároztuk, hogy szeretnénk utódot. Nagyon hamar teherbe estem, boldogok voltunk mindketten. Terhességem alatt is ugyanolyan maradt a kapcsolatunk, pedig féltem, hogy nem fog annyira kívánatosnak tartani. Bókolt, meglepetéseket kaptam tőle, soha nem volt még ennyire boldog periódusa az életemnek, alig vártam, hogy megszülessen a fiunk. Hétvégén volt egy munkahelyi rendezvényen, ahol megismerkedett egy pincérnővel, állítása szerint sosem érzett még ilyet, villámcsapásszerű szerelmet. Hazajött, közölte, hogy elköltözik, itthagyva engem 37 hetes terhesen. Minden összeomlott körülöttem egy pillanat alatt, rengeteg kérdés cikázik bennem. Abban biztos vagyok, hogy bármikor jöhet, láthatja a gyerekét miután megszületik, illetve a válásunkkal még várnék.
2022. jan. 19. 13:19
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Egy barátjánál tölti az éjszakáit azóta, a cuccai még itt vannak.

Nem volt semmi piros lámpa, el nem tudtam volna képzelni, hogy valaha is megcsal, pláne azt nem, hogy terhesen. Nem szeretnék vele ellentétben elhamarkodott döntést hozni, másrészt terhesen vagy egy pár hetes/hónapos gyerekkel bíróságra járni, így is van most elég stressz az életemben.

Először én sem akartam elhinni, azt hittem, hogy ugrat, de sajnos ez a kegyetlen valóság.

2022. jan. 19. 13:42
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen típusú emberek szokták később megbánni azt amit tettek, és idővel vissza akarnak menni a házastársukhoz. Most hirtelen nagy a szerelem, de majd később sanszos, hogy megbánja, és könyörögni fog hogy fogadd vissza. Persze amíg kicsi a baba, és sokat kell vele éjszakázni addig nem jön vissza, majd ha már nagyobb lesz.

És az esetek többségében a nők (nem mindenki) visszafogadják az ilyen suttyó alakokat. A magyarázat mindig az, hogy a gyerek miatt fogadják vissza, bármit is csinált.

Persze a férfi ezek után is ki-ki nézeget majd mindig a kapcsolatból.

Azt nem mondom, hogy a kérdezőnél is ez lesz, mert nem látok a jövőbe és nem is akarok általánosítani, de ez sokszor előfordul. Akinek nem inge, ne vegye magára.

2022. jan. 19. 13:47
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátjánál tölti az éjszakáit azóta - nem a nőnél?
2022. jan. 19. 13:53
 14/43 anonim ***** válasza:
89%

10-es, inkább tájékozódj, hogy hány hét egy terhesség. Szivesen.

Kérdező! Ha ez a kérdés valódi, akkor én a helyedben elválnék. Nem kell annyit rohangálni a bíróságra, vagy el is halaszthatod a válást, de nem fogadd vissza! Te komolyan még esélyt akarsz adni egy ilyennek? Semmi tartás nincs benned? Ha most félrement, ne gondold, hogy máskor nem fog. Minél többször bocsátasz meg neki, annál biztosabb lesz abban, hogy veled bármit meg lehet tenni. És meg is fogja.

2022. jan. 19. 13:55
 15/43 anonim ***** válasza:
92%
Kutyából nem lesz szalonna. 😪
2022. jan. 19. 13:56
 16/43 anonim ***** válasza:
0%

"18 éves koromban jöttünk össze, 11 évet voltunk együtt, ebből 2,5 évet házasságban."

Mit vártál???

2022. jan. 19. 14:07
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak kamu szöveg volt.

Semmiféle pincérnő és semmiféle fel óra ismerkedés nincs itt.

Lehet hónap óta van már valakije.

Vagy senkije sincs csak megijedt a felelősségtől.

Vannak patkány férfiak.

Ki is fogtal egyet.

2022. jan. 19. 14:07
 18/43 anonim ***** válasza:
11%

Mikor értik már meg a nők, hogy a férfiak 99,9%-a SOHA nem akar gyereket?

És nem, az aki mégis akar, az nem a te pasid!

2022. jan. 19. 14:16
 19/43 anonim ***** válasza:
81%
Akkor talán nem kellene csinálni gyereket!!!!!!!!!
2022. jan. 19. 14:22
 20/43 anonim ***** válasza:
90%

Hogy érted azt, hogy a férfiak 99,9%-a nem akar gyereket?

Ebben te hogy lehetsz biztos? Azt értem, hogy esetleg te nem akarsz, de honnan tudod, hogy a többi férfi sem akar?

2022. jan. 19. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!