Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás gyerekkel?

Figyelt kérdés

Kedves mindenki! Sajnos egyre jobban úgy néz ki, hogy megoldhatatlan problémáink vannak a házasságunkban a felesegemmel. próbálunk közös nevezőre jutni, de sajnos nem igazán sikerül. Úgy néz ki nem tudjuk elkerülni a válást. Most az a helyzet, hogy nagyon frusztrált vagyok a mindennapokban a kialkult helyzet miatt, viszont van egy 2 éves kislányunk, akit nagyon szeretek. Együtt vagyunk minden reggel és este, valamint hétvégéken, amikor nem dolgozom. Ő konkrétan a mindenem. Viszont ha belegondolok, hogy elválunk, akkor szinte beleőrülök a gondolatába is, hogy elszakad tőlem. Lesz egy pótapja, akit majd jobban szeret esetleg, mint engem, ritkábban láthatom, stb. Ezt végiggondolva nem tudom mit tegyek. Szenvedjek a házasságomban, vagy attól, hogy elszakad tőlem a gyerekem.

Kérem írja meg nekem a tapasztalatait, aki járt hasonló helyzetben. Aki nem, az kérem ne írjon tanácsot, mert ezt nem lehet átérezni, ha az ember nincs benne, vagy nem volt benne.

2022. jan. 19. 00:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretségi körből négy válás jut eszembe. Abból háromban tökéletes a gyerekek kapcsolata az apjukkal, egyről pedig semmit nem tudok.

A háromból egyiknél szinte több időt töltenek az apával, másiknál felváltva laknak anyánál-apánál hetes váltásban, harmadik pedig egyszerűen csak nagyon jó kapcsolatot ápol vele már 15+ éve.

Szerintem az anya hozzáállása számít leginkább ilyenkor.

2022. jan. 19. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérd a váltott felügyeletet, akkor 1 hét itt egy ott vagy akár 2. Szerintem sokkal jobb mert tényleg a kéthetente hétvége az lóf..sz annak aki tényleg szereti a gyereket és foglalkozna vele! Ha megbízható és jó apa vagy megítélik ezt szerintem, már egyre gyakoribb a váltott felügyeletet vagy közös felügyelet vagy mi ennek a neve. Jó dolog hiszen mindkét szülő kiveszi a részét a mindennapokból is, nem csak az van, hogy kéthetente hétvégén jopofizik apa a gyerekkel aztán hazazsuppolja.
2022. jan. 19. 09:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi a probléma gyökere? Azt írod, próbáljátok megmenteni de nem sikerül. A próba szuper denem megy egyik napról a masikra6. 2 évesen most jön a dackorszak, ez egy harmonikus kapcsolatot is megvisel, és nem a hisztik miatt, hanem ilyenkor egy szülő nem igazan tud más, számára fontos dologban elmélyülni, a nőben kb még a hormonok is ott vannak amitől hülye is lehet (tapasztalat), vannak e alvás gondok- ha vannak az mindenre kihat.

Egyszer azt tanácsolták nekem h amíg a legnagyobb mélypont van addig nem szabad válni mert minden rosszabb színben látunk. Ha 2 év múlva is rossz akkor lehet válni. De eleve 3 éves kora előtti dolgokra alig emlékszik a fiam. 2 éves még nagyon pici.

Persze van, amikor nincs más megoldás.

2022. jan. 19. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!