Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás gyerekkel?
Kedves mindenki! Sajnos egyre jobban úgy néz ki, hogy megoldhatatlan problémáink vannak a házasságunkban a felesegemmel. próbálunk közös nevezőre jutni, de sajnos nem igazán sikerül. Úgy néz ki nem tudjuk elkerülni a válást. Most az a helyzet, hogy nagyon frusztrált vagyok a mindennapokban a kialkult helyzet miatt, viszont van egy 2 éves kislányunk, akit nagyon szeretek. Együtt vagyunk minden reggel és este, valamint hétvégéken, amikor nem dolgozom. Ő konkrétan a mindenem. Viszont ha belegondolok, hogy elválunk, akkor szinte beleőrülök a gondolatába is, hogy elszakad tőlem. Lesz egy pótapja, akit majd jobban szeret esetleg, mint engem, ritkábban láthatom, stb. Ezt végiggondolva nem tudom mit tegyek. Szenvedjek a házasságomban, vagy attól, hogy elszakad tőlem a gyerekem.
Kérem írja meg nekem a tapasztalatait, aki járt hasonló helyzetben. Aki nem, az kérem ne írjon tanácsot, mert ezt nem lehet átérezni, ha az ember nincs benne, vagy nem volt benne.
Ismeretségi körből négy válás jut eszembe. Abból háromban tökéletes a gyerekek kapcsolata az apjukkal, egyről pedig semmit nem tudok.
A háromból egyiknél szinte több időt töltenek az apával, másiknál felváltva laknak anyánál-apánál hetes váltásban, harmadik pedig egyszerűen csak nagyon jó kapcsolatot ápol vele már 15+ éve.
Szerintem az anya hozzáállása számít leginkább ilyenkor.
Mi a probléma gyökere? Azt írod, próbáljátok megmenteni de nem sikerül. A próba szuper denem megy egyik napról a masikra6. 2 évesen most jön a dackorszak, ez egy harmonikus kapcsolatot is megvisel, és nem a hisztik miatt, hanem ilyenkor egy szülő nem igazan tud más, számára fontos dologban elmélyülni, a nőben kb még a hormonok is ott vannak amitől hülye is lehet (tapasztalat), vannak e alvás gondok- ha vannak az mindenre kihat.
Egyszer azt tanácsolták nekem h amíg a legnagyobb mélypont van addig nem szabad válni mert minden rosszabb színben látunk. Ha 2 év múlva is rossz akkor lehet válni. De eleve 3 éves kora előtti dolgokra alig emlékszik a fiam. 2 éves még nagyon pici.
Persze van, amikor nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!