Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő lányoktól szeretnék kérdezni! Hogyan reagálnátok a következőre?
19 éves fiú vagyok. Jelenleg egyedülálló, most kezdem meg Debrecenben főiskolai tanulmányaimat, viszont van még gimnáziumból egy gyönyörű lány akit egyszerűen nem tudok elfeledni, nagyon vonzódtam és vonzódom Hozzá. Amennyire tudom én sem vagyok/voltam számára közömbös. Mindig beszélgettünk gimiben mindig kedves voltam vele, ha rossz kedvem is volt, megdicsértem. (Hallottam egyszer azt vissza, hogy nem tudja, hogy ezt hogy kezelje, mert olyan kedves vagyok, és nem érti, hogy most én akarok-e Tőle valamit.)
Ő viszont immáron 2 éve párkapcsolatban él, és ő is fősulira jár viszont ő Budapestre (a barátja is oda, viszont egyelőre nem albérletben hanem külön, koliban, félévtől tervezik az összeköltözést). Amióta elballagtunk nem találkoztunk, és szerintem ő már rég elfeledett engem, viszont én képtelen vagyok elfelejteni őt, minden nap eszembe jut. Rosszkedvem van hogy azáltal hogy más városban fogunk tanulni végleg elfeled, és sosem lehetek a közelében.
Eléggé élénk vagyok, félek lepattintana, de nem ülhetek ölbe tett kézzel, mi lenne ha írnék neki facebook-on, hogy:
"nagyon tetszenek a képeid, és hiányzol stb., nem találkozhatnánk, jó lenne beszélgetni!"
Természetesen ha barátja mellett kitart nem furakodom közéjük, maximum ha szakítanak akkor szeretnék komolyabbat.
De a kérdésem lényege, hogy Lányok, ti akik kapcsolatban éltek, mit szólnátok ehhez? Elküldenétek a francba a srácot aki ezt írná nektek, vagy nem? Esetleg találkoznátok is az adott sráccal? És ha a fiú bevallaná az érzéseit, mit reagálnátok rá?
bocs, igen, elírtam földrajzi név.. :)
igen-igen írtam, hogy nem nem dúlnám szét a kapcsolatukat, max csak találkozni szeretnék vele, ha elutasít akkor ez van, nincs más, nem nyomulnék rá utána :)
köszönöm a válaszaitokat :)
rendesek vagytok. Egyre nyilvánvalóbbá válik számomra, hogy értelmetlen dolog lenne írnom neki, szóval hagyom. És talán majd idővel elfeledem :)
még egyszer köszönöm aki normálisan válaszolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!