Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok ezt csinálná?
Teljesen érthető, hogy ha komolyan tanul, akkor kell a kikapcsolódás. Sokszor nekem is az segít csak, ha agyatlanul ülök a gép előtt és játszom... Mindenkinek más a kikapcsolódás.
De amit te leírsz, az függőség, és az emberi kapcsolatainak meg az egészségének a rovására megy. Én, amikor dolgoztam és vizsgaidőszak volt, akkor is szakítottam a páromra időt, nem 2 hónap alatt 3-4 napot. Illetve, amikor átjött, megtiszteltem azzal, hogy nem videójátékoztam, hanem vele foglalkoztam. Max. együtt játszottunk.
Én szembesíteném, hogy amit csinál, túl sok, nem normális. Ha mellettem elkezdene játszani, akkor hazamennék. Ha nem ért a szóból, akkor pedig előbb vagy utóbb szakítás lenne a vége.
Oh, bocsánat, kicsit félreérthető volt, azt hittem, ő tanul, de nem dolgozik… mind1.
Szóval adott egy videójátékfüggő pasas, aki nem is dolgozik, nem is tanul, ráadásul még alkalmazkodni is képtelen hozzád, miközben elméletileg volna rá ideje, és még akkor sem képes letenni az egeret, ha a húsvér csaja ott van… Egyetlen kérdésem van: mégis mi a fenét akarsz te tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!