Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok ezt csinálná?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapban elég keveset láttam a páromat, mert vizsgaidőszak volt és nagyon leterhelt. Talán háromszor vagy négyszer találkoztunk. Valamelyik nap áthívott magához, de akkor is vagy 2 órán keresztül (v. több) videó játékozott. Nem dolgozik, tanul. Viszont minden nap hajnalig játszik és, amikor nála vagyok az esetek 90%-ában nem bírja ki, hogy ne játszon. Én eddig nem tiltottam neki, mert úgy voltam vele, hogyha néha-néha előfordul, akkor azt kibírom, de kezd rosszul esni.
2022. jan. 18. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
keress egy férfit, a hülye gémergyerek helyett
2022. jan. 18. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen érthető, hogy ha komolyan tanul, akkor kell a kikapcsolódás. Sokszor nekem is az segít csak, ha agyatlanul ülök a gép előtt és játszom... Mindenkinek más a kikapcsolódás.

De amit te leírsz, az függőség, és az emberi kapcsolatainak meg az egészségének a rovására megy. Én, amikor dolgoztam és vizsgaidőszak volt, akkor is szakítottam a páromra időt, nem 2 hónap alatt 3-4 napot. Illetve, amikor átjött, megtiszteltem azzal, hogy nem videójátékoztam, hanem vele foglalkoztam. Max. együtt játszottunk.

Én szembesíteném, hogy amit csinál, túl sok, nem normális. Ha mellettem elkezdene játszani, akkor hazamennék. Ha nem ért a szóból, akkor pedig előbb vagy utóbb szakítás lenne a vége.

2022. jan. 18. 20:27
 3/10 A kérdező kommentje:
sajnos 7 vizsgám volt és volt, hogy neki sem volt jó és kivételesen nem tudtam én alkalmazkodni.
2022. jan. 18. 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:
én egyetemista vagyok, ő nem
2022. jan. 18. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Oh, bocsánat, kicsit félreérthető volt, azt hittem, ő tanul, de nem dolgozik… mind1.

Szóval adott egy videójátékfüggő pasas, aki nem is dolgozik, nem is tanul, ráadásul még alkalmazkodni is képtelen hozzád, miközben elméletileg volna rá ideje, és még akkor sem képes letenni az egeret, ha a húsvér csaja ott van… Egyetlen kérdésem van: mégis mi a fenét akarsz te tőle?

2022. jan. 18. 20:37
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
86%
#6, kétértelműen volt végig megfogalmazva, nyugi, ne okold magad.
2022. jan. 18. 20:40
 7/10 A kérdező kommentje:
tanul, de gimiben...Most lett 18
2022. jan. 18. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Ne legyél ott, amikor játszik. Menj inkább barátokkal találkozni, vagy csak intézd a dolgaid.
2022. jan. 18. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebből kiszállnék. A szüleinek van feladatuk.
2022. jan. 19. 08:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
"Mit szólnék?" - csatlakoznék. Mi eleve együtt szoktunk játszani esténként a párommal.
2022. jan. 19. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!