Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnak nem kiabrandito ,ha a baratja folyton gazokat ereget?
A baratom allandoan hangosan bufog es ereget otthon.Hiaba szolok hogy ez eleg gusztustalan visszafoghatna magat ,ot nem erdekli.Azt mondja otthon nem fogja visszafogni magat.
Pedig mondtam,hogy kiabrandito ..
Sot kb megsertodik ram,hogy szoltam gusztustalan amit csinal.
A wc-n is hangosan nyog,nyuszit rajatszik ..
Csak en vagyok iylen finnyas es gaz hogy ezeket guzstustalannak tartom?
Az ördög a részletekben lakozik.
Az exbarátnőm családjában az volt az önmegvalósítás csúcsa, hogy otthon bugyiban "flangáltak".
Nekem az volt sok... sokk is.
Hát nem tudom, nekem ez nem férne bele.
Az egy dolog, hogy gyerekkorában otthon akkor szellentett, amikor akart, de jó esetben azt is megtanítják neki, hogy ez társaságban nem illendő. Falnak megyek az olyan bölcsességektől, hogy az az igazi bizalom, ha egymás előtt szellentenek. Esetleg egymás előtt üríteni nem kell?
A másik érzésem ezzel kapcsolatban, hogy ennyire nem tisztel a másik? Elmehet a jó büdös francba, és ott eregethet gázokat magának, aztán szívja be jó mélyen.
14, igen, csak jó esetben ha az ember felnő, és összecuccol valakivel, akkor is otthon lesz, nem látom, miért kéne ezeket a természetes dolgokat szégyellnie. Pont olyan, mint amikor a fapinnuskák ki vannak lelkileg, h mi van ha szarnom kell, amikor a pasim otthon van?
15, mások előtt érdekesebb, bankban, boltban is simán elengedem. Otthon meg otthon vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!