Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom meghagyta a kisujján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom meghagyta a kisujján a körmét,mindkét kezén, hogy azzal jobban tudja az orrát és a fülét túrni.Mennyire kiábrándító ez egy 4 éves kapcsolatban?

Figyelt kérdés

30 évesek vagyunk.

Láttam már buszon ilyen kezű embereket, de neki sárga és koszos volt a körmük gondolom a sok turkálástól.

Hogy érjem el hogy a barátom levágja a körmeit?

Vagy vegyek neki körömkefét,hogy azzal takarítsa,és ne sárguljon be neki?

2021. ápr. 12. 17:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Van egy női mondás: Az ő teste, az ő döntése. Mindkét nemre lehet alkalmazni, mert nemi egyenlőség van.
2021. ápr. 12. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Ezt mar egyszer kerdezted :D
2021. ápr. 12. 17:16
 3/14 A kérdező kommentje:

Én nem hiszem hogy kérdeztem.

Első kérdésem ebben a kategóriában.Még hasonlót se olvastam, ahol ilyen probléma lett volna a kapcsolatban, mert ahogy írtam, csak a buszon villamoson utazva idősebb embereknél láttam ilyet.Sajnos most már a páromnál is ezt kell néznem, de remélem nem sokáig, és rátudom venni hogy levágja.

2021. ápr. 12. 17:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért tőlünk kérdezed? 😊 Te vagy vele, engem nem abrandit ki, ha látok ilyen kezű férfit a buszon pl. Úgy csinálok, mintha nem is láttam volna. Max. még egyszer nem merek odanezni, mert elhanyom magam. 😊
2021. ápr. 12. 17:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább tele kérdezd meg, de szerintem ez ultra undorító.
2021. ápr. 12. 17:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Fúj. Nem hagynám, hogy azzal a kézzel hipós mosás nélkül nyúljon hozzàm az tuti.

Amúgy tökmindegy mekkora a körme, ha levágja akkor is bányászni fog, szóval ez nem oszt nem szoroz.

2021. ápr. 12. 17:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Undorito.

Tudom, tudom, nagyon aprosagrol van szo, de peldaul szamomra ez pont az a kategoria, amit keptelen lennek elviselni, es elhanynam magam, ha csak hozzam erne.

Ha valasztani kene a fekete, retkes kornok vagz ez kozott, inkabb a koszosat valasztanam (termeszetesen csal elmeletileg)!!!!!

2021. ápr. 12. 17:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Undorito!!! Aprosag, de en keptelen lennek elfogadni!!!
2021. ápr. 12. 17:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Uááááh, fúj, ez nagyon undorító. Önmagában a - feltehetően - igénytelenül hosszúra hagyott köröm, a turkálás szintén, de a kettő együtt ultragáz. Ki is ábrándulnék azonnal.
2021. ápr. 12. 18:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem katasztrófa, amit művel, főleg ebben az időszakban.
2021. ápr. 12. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!