Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom meghagyta a kisujján a körmét,mindkét kezén, hogy azzal jobban tudja az orrát és a fülét túrni.Mennyire kiábrándító ez egy 4 éves kapcsolatban?
30 évesek vagyunk.
Láttam már buszon ilyen kezű embereket, de neki sárga és koszos volt a körmük gondolom a sok turkálástól.
Hogy érjem el hogy a barátom levágja a körmeit?
Vagy vegyek neki körömkefét,hogy azzal takarítsa,és ne sárguljon be neki?
Én nem hiszem hogy kérdeztem.
Első kérdésem ebben a kategóriában.Még hasonlót se olvastam, ahol ilyen probléma lett volna a kapcsolatban, mert ahogy írtam, csak a buszon villamoson utazva idősebb embereknél láttam ilyet.Sajnos most már a páromnál is ezt kell néznem, de remélem nem sokáig, és rátudom venni hogy levágja.
Fúj. Nem hagynám, hogy azzal a kézzel hipós mosás nélkül nyúljon hozzàm az tuti.
Amúgy tökmindegy mekkora a körme, ha levágja akkor is bányászni fog, szóval ez nem oszt nem szoroz.
Undorito.
Tudom, tudom, nagyon aprosagrol van szo, de peldaul szamomra ez pont az a kategoria, amit keptelen lennek elviselni, es elhanynam magam, ha csak hozzam erne.
Ha valasztani kene a fekete, retkes kornok vagz ez kozott, inkabb a koszosat valasztanam (termeszetesen csal elmeletileg)!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!