Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kákán keresem a csomót vagy ez tényleg kiábránditó?
Úgy érzem egyre jobban kiszeretek a páromból és próbálom az okait megtalalni.
-1 éve élünk együtt a mamámnál. Minimális rezsit fizetünk. Ha készítek valami etelt és adni akarok belőle a mamanak mindig mondja ne, mert ő megeszi. (na most nem egy hadseregnyi kaját raknek) Múltkor is maradt 3 szelet süti. Mondtam odaadom a mamának. Mondta ne, mert megeszi. Kint volt egész éjjel. Másnap reggel ment a kukába, mert nem ette meg és azt is letagadta, hogy ő ilyet mondott.
-Az volt az egyesseg, hogy majd elvisszuk havi 1x a temetőbe. 1 év alatt 1x sem vittük el. Parom nem hajlandó elvinni, mert nem bírja, hogy az öregek tracspartiznak. (egyébként nincs egymással bajuk, nem értem ezt a nagy ellensegeskedest,mert a mama is szívét lelket kiteszi a páromért.
-1 év alatt 1x nem vitte ki a kukát az utcára, mindig a mama viszi ki vagy én.
-Elmentunk hozzájuk, az anyukája vágott fel süteményt de tányérok nem voltak odakeszitve. En az asztal előtt álltam a parom odament a szekrenyhez és kivett 1 db tányért és nekiállt sütit enni mintha én ott se lennék. Ugyanez volt a kávéval is. Mondta na ő most kimegy iszik egy kávét.. De hogy én kérek e...
- Hétvégente nehezére esik kávét behozni. Lány letemre minden reggel én főzök kávét is viszek be neki.
Apró dolgok... Próbálom megfejteni csak, hogy miért szerettem ki belole..
A párod önző és élősködő.
Igen, te is elviheted a mamádat a temetőbe, és odaadhatod neki a sütit a párod megkérdezése nélkül, DE az alap problémát nem oldja meg. Előbb-utóbb veled is ilyen lesz.
Ebből már leszűrhető, hogy a párod önző, ingyenélő és rosszindulatú. Ráadásul még szavahihetetlen is.
Ha valaki így viselkedik, így hálápja meg a sok jót, az menjen a fenébe.
1x szembesíteném durván, hogy vagy változik, vagy tűnjön a büdös francba! Ha nem változna, ő és az összes cucca repülne az utcára!
Es ez meg a kapcsolatnak az a szakasza, amikor meg viselkedik.
Nem siman bunko, onzo, hanem erdemtelen emberi kozossegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!