Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító ha valaki folyton mosolyog meg nevet, állandóan jó kedve van?
Már korán reggel csiripel, elhúzza a függönyt hogy a szemembe süssön a nap. Én még félálombam vagyok és zargat hogy mit kellene csinálni aznap. Kitakar amikor még jó meleg van az ágyban, hogy kelljek már fel, ami ha megtörténik ő még visszabújik. Ha valamiért rossz kedvem van (ami rövid időn belül elmúlik) akkor is nevetgél, örömködik. Hiába kérem szépen hogy maradjon csendben, had térjen magához az agyam nyugalomban a reggeli kávémat iszogatva.
Találkoztatok mar ilyen emberrel aki a párotok is volt egyben?
Ez irritáló. Nem azért, mert baj lenne, hogy jó kedve van.
Hanem azért, mert láthatóan azt sem érzékeli, hogy másoknak mikor van rossz kedvük, vagy mikor nem vevők az ő csiripelésükre.
Magyarán nulla az érzelmi intelligenciája, vagy képtelen másokra ráhangolódni, vagy nem is érdekli őt, hogy másoknak ez kellemetlen lehet.
Ráadásul egy idő után még erőltetettnek is tűnik a folytonos jókedv. Én nem bírnám egy ilyen típusú emberrel sokáig, még kollegaként sem, nemhogy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!