Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek belelehet unni a tavkapcsolatba? Neha ugyerzem. 1 eve vagyunk egyutt elso kapcsolatunk de neha unalmas h allandoan utazgatni kell h lasd a baratod.
En is vegighuztam 5 evemet ( a fiatal eveimben, amikor inkabb elnem kellett volna), raadasul mi olyan 3 havonta talalkoztunk csak (kulfold).
Nem mennek bele megint es senkinek sem ajanlanam az ilyet.
En mar bele akartam halni, a napi 30szori hogy vagy? Mit csinalsz? Uzenettol, mig o elvezte az egeszet.
Szerintem az sem normalis, aki egy ilyenbe belemegy ugy, hogy pl x ev mulva sincs valtozas (pl. Osszekoltozes).
Visszagondolva en sem voltam normalis, hogy belementem ebbe!
De a sors karpotolt erte! Az elmebeteg exem ugyanis allandoan feltekenykedett es azt hitte megcsalom (sohasem tortent meg), emiatt nagyon “rovid porazon” tartott, allandoan csekkolta hol vagyok es kivel, nem bulizhattam, nem ismerkedhettem senkivel (marmint barati szinten lanyokkal sem) stb. Igy a munkamba menekultem, es emiatt nagyon sok sikert ertem el, es konkretan rommá kerestem magam.
Vesd fel neki kövi alkalommal az összeköltözést. Én és exem elméletben a távolság miatt mentünk szét, de amikor felvetettem, hogy odaköltöznék, akkor máris jöttek a kifogások.
Szóval lehet a reakciójából le tudnád szűrni érdemes-e ezzel tovább időt tölteni. Amúgy szerintem nem érdemes, max ha nyitott a kapcsolat, mert a kétheti tali az semmi. De kinek mi. Majd látod te mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!