Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm élőben rajong értem, mikor nem vagyok vele (tehát interneten kommunikálunk) akkor nem törődik velem?
Mikor együtt vagyunk minden rendben, egyszerűen nem tudom levakarni magamról, csak velem foglalkozik, szeretget stb.. viszont mikor eljövök tőle és megint nem látom napokig, akkor alig keres / ír / ha ír is nem sokat.
Megkérdeztem tőle miért van ez, azt válaszolta azért mert mikor vele vagyok csak rám figyel, mikor nem vagyok ott akkor más dolga is van. Én ezt megértem, de kicsit többet is foglalkozhatna velem...
Vajon mit tegyek? Fogadjam el és szokjam meg így? Lehet menne egy idő után..
Mármint miétt viselkedik úgy mint egy normális ember?
Hát gőzöm sincs.
Milyen törődést akarsz?
Ő ilyen, az én barátnőm is, bár ő azért ír naponta pár szót,szokd meg, nincs gond.
Én is azt akartam kérdezni, hogy mit jelent a nem nagyon keres? Egésznap semmi? Vagy pár mondat azert van?
Nehezen tudna facebookon ölelgetni, puszilgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!