Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm élőben rajong értem, mikor nem vagyok vele (tehát interneten kommunikálunk) akkor nem törődik velem?
Figyelt kérdés
Mikor együtt vagyunk minden rendben, egyszerűen nem tudom levakarni magamról, csak velem foglalkozik, szeretget stb.. viszont mikor eljövök tőle és megint nem látom napokig, akkor alig keres / ír / ha ír is nem sokat.
Megkérdeztem tőle miért van ez, azt válaszolta azért mert mikor vele vagyok csak rám figyel, mikor nem vagyok ott akkor más dolga is van. Én ezt megértem, de kicsit többet is foglalkozhatna velem...
Vajon mit tegyek? Fogadjam el és szokjam meg így? Lehet menne egy idő után..
2020. júl. 8. 13:43
11/12 anonim válasza:
Én megértem, hogy zavar, sok válaszolóval ellentétben számomra az a természetes, hogy amíg nem tudunk személyesen együtt lenni, addig is viszonylag sokat kommunikálunk, napközben csak egy-egy rövid üzenet idő függvényében, de este beszélünk telefonon. Nyilván ha egyikünknek épp nagyon sok a dolga, vagy estére más programja van, az oké, de hosszútávon elég nyomasztó lenne, ha napokig nem lenne szinte semmi. Persze nem vagyunk egyformák, meg lehet erre mondani, hogy a chat meg a telefon nem "rendes" kommunikáció, de akkor nagyon meg kell gondolni, hogy a távkapcsolat működik-e számára.
12/12 A kérdező kommentje:
Azért nem napi pár üzenetről van szó, nyílván csevegünk azért.. lehet csak az előző 4 éves kapcsolatom után fura aki egész nap írt és keresett.
2020. júl. 8. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!