Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kákán keresem a csomót vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kákán keresem a csomót vagy ez tényleg kiábránditó?

Figyelt kérdés

Úgy érzem egyre jobban kiszeretek a páromból és próbálom az okait megtalalni.

-1 éve élünk együtt a mamámnál. Minimális rezsit fizetünk. Ha készítek valami etelt és adni akarok belőle a mamanak mindig mondja ne, mert ő megeszi. (na most nem egy hadseregnyi kaját raknek) Múltkor is maradt 3 szelet süti. Mondtam odaadom a mamának. Mondta ne, mert megeszi. Kint volt egész éjjel. Másnap reggel ment a kukába, mert nem ette meg és azt is letagadta, hogy ő ilyet mondott.

-Az volt az egyesseg, hogy majd elvisszuk havi 1x a temetőbe. 1 év alatt 1x sem vittük el. Parom nem hajlandó elvinni, mert nem bírja, hogy az öregek tracspartiznak. (egyébként nincs egymással bajuk, nem értem ezt a nagy ellensegeskedest,mert a mama is szívét lelket kiteszi a páromért.

-1 év alatt 1x nem vitte ki a kukát az utcára, mindig a mama viszi ki vagy én.

-Elmentunk hozzájuk, az anyukája vágott fel süteményt de tányérok nem voltak odakeszitve. En az asztal előtt álltam a parom odament a szekrenyhez és kivett 1 db tányért és nekiállt sütit enni mintha én ott se lennék. Ugyanez volt a kávéval is. Mondta na ő most kimegy iszik egy kávét.. De hogy én kérek e...

- Hétvégente nehezére esik kávét behozni. Lány letemre minden reggel én főzök kávét is viszek be neki.

Apró dolgok... Próbálom megfejteni csak, hogy miért szerettem ki belole..

2021. ápr. 28. 21:51
1 2
 11/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ez tiszteletlenség veled és a mamáddal szemben is. Ha én valamit megígérek, akkor azt betartom, itt ahogy leírod, ennek nincs jövője, kihasznál csak.
2021. ápr. 29. 06:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

K U K A !!!!!

És ennek akarsz majd gyereket szülni? Dobd ki! Ezer meg egy rendes pasi kozul valogathatsz

2021. ápr. 29. 06:13
 13/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Sok hasonló kérdés van itt a gyk-n, mégsem fogom soha megérteni. Saját magad leírod, tudod, hogy ez nem jó így, zavar, kellemetlen helyzetbe hoz, mégis hezitálsz? Miért?
2021. ápr. 29. 06:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető ha ez neked kellemetlen. Mert az is. Most kezd feloszlani a szemedről a rózsaszín köd és ami eddig nem zavart mert szeretted, az most, hogy reálisan látod őt, már zavaró lesz.

Jellemben nem passzoltok. Hozzád egy sokkal figyelmesebb, kedvesebb férfi való. És ezt ze is kezded felismerni, ezért zavarnak ezek az "apróságok".

2021. ápr. 29. 06:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem is tudom.
2021. ápr. 29. 07:59
 16/20 anonim ***** válasza:

A sütis dolog tényleg bunkó volt.

Viszont ha ő dolgozik te pedig otthon vagy, tanuló vagy miért gond ha te viszed ki a kukát? Nálunk is én viszem ki mivel online sulizok , párom meg 12 órában dolgozik.

2021. ápr. 29. 10:23
 17/20 anonim ***** válasza:
2%
A legjobb megoldás az lenne, ha elköltöznétek mamádtól egy önálló lakásba, adj neki még egy esélyt, hogy bebizonyítsa tud veled normálisan viselkedni, csak a mama jelenléte fusztrálja. Csináld meg a jogsit, menj egyedül autóval a mamádhoz, vidd ki te a temetőbe és minden problémátok megoldódott.
2021. ápr. 29. 10:51
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

#17. Egy jogosítvány mindig hasznos, de őszintén, a párkapcsolati problémát szerinted megoldja?

Ezzel csak azt tanácsolod neki, hogy még több energiát öljön bele a kapcsolatba, miközben a pasinak még kevesebb dolga lesz, és jobban tud élősködni. Csináljon jogsit, de saját maga és a mama miatt, a pasit meg rakja ki. :D

2021. ápr. 29. 11:24
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
#18 Egyetértek veled, egy szóval sem írtam, hogy csak a pasi miatt csinálja meg. Nekem is van, nagy szabadságot ad, hogy soha nem vagyok kiszolgáltatva senkinek, oda megyek és akkor, amikor akarok. Barátom nekem sem jön ki az egyik nagyimmal (szüleimet imádja), nem problémázok rajta, elfogadtam, ritkábban látják egymást, ilyen dolgon nem szabad, hogy félremenjen egy kapcsolat. Neki is vannak olyan rokonai, akik kevésbé szimpatikusak nekem.
2021. ápr. 29. 11:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bunkó seggfej.
2021. ápr. 29. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!