Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnék elégtételt, ha egy viharos veszekedés alatt leqrvázott?
Törtŕnt egyszer egy olyan hogy egy haverja vagy ismerőse bemutatta a nőjét, négyesben ültünk velük.
A csak c.gány, fekete haj műszempilla stb, az előélete sem tiszta, egy az egyben pr.stinak, vagy volt pr.stinak néz ki, meg azon a környéken is élt.
Mindenestre kulturáltan beszélgettünk velük, mert a srácok ismerősei egymàsnak.
Csak épp kezdett átfordulni abba a szitu hogy a párom a csajjal flörtöl oda vissza, illetve olyasmi.
Felforrt az agyvizem. Hazamentünk veszekedés lett, megalázva éreztem magam. Idegemben ki is dobtam, pakoljom menjen stb
Mivel sehogy nem tudott engem kiengesztelni, hogy de szeret ne szakítsunk nyugodjak meg, egy ponton elpattant már nála is, és engem lec.gányqurvázott. engem.
Nem ám a másikat hogy drágam nyugodj meg, a fenének se kéne egy c.gnyq, hanem engem minősítet t le.
Azota kibékültünk megbeszèltük, elteltek a napok hetek.
De komolyan még bennem van az hogy mással(ilyen "nőkkel")udvariaskodik, meg kedves és en kapom ezt???
Mondtam is neki hogy más nőnek nem ez jàr csak a saját párodnak? Mernéd mondani más nőknek ezt.
És azota hiába nem téma már, meg kb kiegyensúlyozódik a kapcsolatunk, egyszerűen bevillan mégis nekem ez vissza folyamat.
Mit csináljak hogy egy másik nő ellenében ne én legyek "elhordva"?
7. Tudatosan mondta
8. Nincs c.gányfóbiám. a csaj a c.gány.
"Mivel folyamatosan cigány k.rvázol te is,"
A barátom szavairol van szo!!!
En ezt a kifejezést életemben nem használtam.es nem is ilyen kozegben mozgog hogy valaha is hallottam volna.
A barátomtol is uj volt. De a csajrol ugrott be neki.
"Felforrt az agyvizem. Hazamentünk veszekedés lett, megalázva éreztem magam. Idegemben ki is dobtam, pakoljom menjen stb"
Már ne haragudj, de ez nem arra utal, hogy túlságosan kedvesen és kultúráltan adtad volna ki az útját.
Egy vita hevében pláne ha direkt fokozod hogy szándékosan kiborítsd akkor igen gyakran mondanak olyat a párok egymásnak amit nem gondolnak komolyan.
Nekem a végén mikor nincs észérv a kezében azzal dobálózik hogy a már meghalt szüleim sosem szerek, és bla bla bla. Csak hogy bántson akkor ott, mert már gondolkodni sem tud. Nyilván kamu az egész.
Egy vita miatt kidobni nagy hülyeség.
Azt értem hogy miért érezted kellemetlennek a helyzetet és igen ez így nem volt szép, de annak semmi köze hozzá hogy c.gány vagy sem.
Ezt értelmesebben is meg lehetett volna beszélni.
Másrészt ha megbocsájtottál neki akkor ne vágd rendszeresen a fejéhez majd még évek múlva is, mert az bizony azt jelenti hogy nem bocsájtottál meg. Nem lehet minden hibát évekig felhánytorgatni.
Te sem bírnád elviselni ha minden kis vicket vackot minden vitánál a fejedhez vágna.
Értem hogy zavar a helyzet.
Viszont értelmesen kéne ezt lekommunikálni.
Féltékeny vagy ami normális, és előtted flörtölt egy másik nővel ami azért kicsit megalázó.
Elégtételt? Neked kell megbocsájtani, ha megfelelően viselkedik hozzá.
Nyilván mond el neki mert férfi a jelezgetésekből a büdös életben nem fog rájönni mi a bajod.
Még mindig az a bajom hogy neki "nyalizik", én meg le lettem ...zva.
Ez a mai nap is fenn áll.
Tehát a csaj van piedesztálra emelve, en meg "ledöngölve a földbe" (értsétek átvitten)
“Tehát a csaj van piedesztálra emelve, en meg "ledöngölve a földbe" (értsétek átvitten)“
Akkor legyen vele! Csókolom. Majd találsz olyat, aki megbecsül.
Azért vagy ezen kiakadva, mert ki is lehet rajta. Csak én biztos nem álltam volna vele össze újra.
Mi az, hogy lecigánykurváz?
Meg mi az, hogy mással flörtöl?
És még elmegy velük bulizni?
Jogos a kiakadásod, de erre csak az a megoldás, hogy az ilyen férget eltakarítod az életedből.
15 senki nem irta hogy a csaj a hibás. Olyan amilyen.
Nem is ő qurvazott le engem.
18 és 19
Ki is lett dobva.
De kibékültünk.
Csak megint szembejott a csaj. Es bevillant az ahogy neki meg kedves ari tündérke, hozzám meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!