Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Több mint fél éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon jól megvagyunk, nagyon rendes srác, félig-meddig távkapcsolatban vagyunk, 2 hetente tudunk találkozni a munkája miatt, de akkor együtt vagyunk teljes 3 napot.
Minden második hétvégét sajnos külön töltjük, altalaban ő szokott jonni, mert én nem igazán szeretek több okból kifolyólag, így pedig, hogy minden második hétvégét külön töltünk sajnos engem eléggé zavar ha a barátaival, lány unokatesojaval vagy valakivel találkozik, mert felek hogy rossz hatással lesznek ra, és az is rossz, hogy én nem tudok senkivel sehova menni mert barátiam nincsenek már, mert az egyik irigykedett ha valami jo történt velem, ha pedig valami rossz akkor annak látványosan örült, a másikról meg kiderült, hogy egy r*banc szinte és neki semmilyen férfi nem tabu…
Azért is zavar, hogy ő minden hétvégén találkozik valakivel, mert nekem nincs hova mennem, nincs kivel találkoznom, szinte a négy fal között elem az életem a Sulin kívül…
Ez miatt kicsit depis is vagyok, amit ráviszek és ez miatt neki is rossz hangulata lesz, amit sajnálok mert tényleg egy nagyon rendes fiú, és tudom hogy ilyet nem kapnék többet ha őt elveszítem.
Plusz itt van ez a vírus is 2 éve, azóta teljesen bezarkoztam, előtte 2 évig párkapcsolatom sem volt.
Szerintetek mit csináljak, vagy hogyan küzdjem le ezt?
Ez egyáltalán nem irigység..
Az érzem, hogy mellette nincs szükségem barátokra sem, de mégis nagyon rossz érzés hogy nem tudok senkivel sehova menni csak bent lenni egész nap.
Kerdezo, ne mondj ilyet, hogy nincs szukseged baratokra.
En is igy gondoltam, nagyon hasonlo helyzetben voltam mint te, marmint 2 hetente talalkozas meg ilyenek. Egyszercsak az exem kitalalta, hogy mar nem erez ugy irantam, ahogy eddig. A tavolsagot hibaztatta, pedig elotte semmi jelet nem adott ra.
Sztori lenyege, kidobott, en meg baratok nelkul egyedul maradtam. Kivanom hogy ti sokaig egyutt legyetek es ne jarj igy, de tenyleg fontosak a baratok, ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!