Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben, visszamennétek? Nagyon nehéz helyzet.

Figyelt kérdés
Feleségemmel két hónapja szakítottunk, elhagyott, mert neki lett új pasija. Néha mégis összejártunk szexelni, és volt, hogy nem védekeztünk. Tudom, felelőtlen hülye voltam, de már mindegy. Pár napja felhívott, hogy terhes, és szinte biztos tőlem van, az új pasival szakítani akar. Elvetetni nem akarja, és nem tudom, mit tegyek. Ha visszamegyek úgy, hogy mással volt hónapokig a mi házunkban az nagyon megalázó lenne. Viszont szeretem még, és ha tényleg enyém a baba, akkor illene visszamennem, nem akarom cserben hagyni. De ez ugye csak szülés után derül ki. Tanácstalan vagyok, és tudom, én voltam iszonyatosan felelőtlen 30 évesen, de visszacsinálni nem tudom.
2022. jan. 16. 18:44
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Visszamentem, de szenvedős. Még azt mondja, legyek hálás, hogy a gyerek miatt visszafogadott.
2022. márc. 9. 10:44
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Mar nem azert de jo hulye vagy

Ha visszamentél ezek utan.

2022. márc. 9. 11:34
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy halalkodna amiert visszamentel, meg o osztja a lapokat, szep. A gyereket -ha a tied- ugy is tamogathatod, hogy nem elsz az anyjaval.
2022. márc. 9. 13:05
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi a helyzet?
2022. szept. 13. 01:03
 35/39 anonim ***** válasza:
Gondolom, megszületett a gyerek. Volt már teszt?
2022. szept. 13. 07:22
 36/39 A kérdező kommentje:
Volt és az enyém. Ezért ottmaradtam, de azóta nagyon lekezelő, és mindenért veszekszik, mindenért én vagyok a hibás, és persze legyek hálás, hogy visszafogadott, mikor volt új pasija.
2022. szept. 13. 10:08
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Legyél igazi apja a gyerekednek, az fontos. Foglalkozol vele, fizetsz érte ...

A volt feleséged más dolog. A helyedben udvarias lennék vele, de egyértelműen tudtára adnám. A gyerek IGEN, de te NEM, amíg nem látom úgy, hogy feleségként viselkedsz. Próbáld ki.

2022. szept. 13. 12:56
 38/39 anonim ***** válasza:
És kié a lakás amibe visszafogadott?
2022. szept. 13. 17:16
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Tönkre fog tenni lelkileg ez a kapcsolat. Sajnállak.
2022. szept. 13. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!