Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben, visszamennétek? Nagyon nehéz helyzet.

Figyelt kérdés
Feleségemmel két hónapja szakítottunk, elhagyott, mert neki lett új pasija. Néha mégis összejártunk szexelni, és volt, hogy nem védekeztünk. Tudom, felelőtlen hülye voltam, de már mindegy. Pár napja felhívott, hogy terhes, és szinte biztos tőlem van, az új pasival szakítani akar. Elvetetni nem akarja, és nem tudom, mit tegyek. Ha visszamegyek úgy, hogy mással volt hónapokig a mi házunkban az nagyon megalázó lenne. Viszont szeretem még, és ha tényleg enyém a baba, akkor illene visszamennem, nem akarom cserben hagyni. De ez ugye csak szülés után derül ki. Tanácstalan vagyok, és tudom, én voltam iszonyatosan felelőtlen 30 évesen, de visszacsinálni nem tudom.
2022. jan. 16. 18:44
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, de akkor várjak kilenc hónapot, amíg kiderül, és addig éljünk külön? Sehogy nem jó ez így. De én voltam hülye és felelőtlen.
2022. jan. 16. 20:20
 12/39 anonim ***** válasza:
92%

Mármint hogy mit szeretnél? Ha tiéd a gyerek akkor mindenképp visszamész hozzá? Minek?

Persze, szíved joga, akkor akár már most visszaköltözhetsz, de mi lesz ha nem a tiéd a gyerek? Akkor könnyebb lesz végleg szakítani és otthagyni őket, mikor 9 hónapig úgy csináltál/reménykedtél hogy a tiéd a gyerek aztán meg kiderül hogy nem az? Vagy neveled más gyerekét tovább?

2022. jan. 16. 20:26
 13/39 A kérdező kommentje:
Ezért írtam, hogy mindenképp nehéz. Mert ha nem megyek vissza, és kiderül, hogy az enyém, akkor nem voltam mellette a terhesség alatt, és csaknem egy év után már fura lenne visszamenni. Ha meg visszamegyek, és mégsem az enyém, az is rossz, azért, amit írtál. Persze megtehetem, hogy semmiképp nem megyek vissza, csak támogatom minden szempontból, de a történtek ellenére még mindig szeretem.
2022. jan. 16. 20:34
 14/39 anonim ***** válasza:
51%

Egyik munkatársam mesélt hasonlót.

Megdugott vmi nőt, majd 1 évvel később, vagyis 12 hónappal később beállított hozzá a csaj, hogy terhes tőle...

Munkatársam meg mondta neki, hogy mi vagy te elefánt, hogy 1 évig vagy terhes, majd nevetett egyet és kirakta a lakásból.

2022. jan. 16. 20:38
 15/39 anonim ***** válasza:
87%
Egy volt kollégámat is be akarta palizni egy csaj. Az is dugott fűvel-fával, aztán mikor terhes lett, már akkor tartotta a markát a gyerektartásért. Kolléga meg elzavarta a francba, hogy majd ha lesz DNS teszt, akkor fizet, amennyiben az övé!
2022. jan. 16. 20:48
 16/39 anonim ***** válasza:
86%

Asszem lehet genetikai vizsgalatot akkor is csinalni amikor a baba meg nem szuletet meg.

De egyebkent tebyleg erdekes h visszamenni hozzá megalazo lenne, de az nem volt megalazo amikor ugy dugtad, hogy mas is.

2022. jan. 17. 00:01
 17/39 anonim ***** válasza:
89%
Nem aláznám magam, ezt jól elbaszt@d,aztán ha szülés után kiderül hogy nem is a tiéd?
2022. jan. 17. 04:44
 18/39 anonim ***** válasza:
83%
Én megmondanám a nőnek, hogy érthető okokból nem tudok benne jelenleg 100%-ig megbízni. Ha az úgy OK neki, visszamegyek hozzá pozitív DNS-teszt esetén a gyerek születése után, take it or leave it. Amúgy DNS-tesztet csináltatnék akkor is, ha azt mondja, hogy "akkor így nem kellesz", mert ha tényleg a tied, akkor is illik róla gondoskodni.
2022. jan. 17. 13:02
 19/39 Koltt09 ***** válasza:
93%
Amig együtt életetek, addig nem esett teherbe, csak most h egy masil csávó is kurogatta? Biztos te vagy az apja. Am valszeg a masik faszi gond nélkül lapátra tette amint megtudta h terhes, és igy td maradtál meg B opciónak.
2022. jan. 17. 14:22
 20/39 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván, ha szereted vissza fogsz menni! Mondok durvábbat annál, mint ami most a fejedben jár..

Neked és a gyereknek is joga van tudni, hogyha nem te vagy az apja, ezt pedig egész életetekben kezelni kell. Nem fogod elhagyni 8 hónap múlva, ha már kibékültetek, és végig csináltad a terhességet, hiszen nem a gyerek tehet róla, hanem a felelőtlen anyja. Ettől még nem lehet úgy csinálni, mintha semmi sem történt volna.

2022. jan. 17. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!