Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, visszamennétek? Nagyon nehéz
helyzet.
Figyelt kérdés
Feleségemmel két hónapja szakítottunk, elhagyott, mert neki lett új pasija. Néha mégis összejártunk szexelni, és volt, hogy nem védekeztünk. Tudom, felelőtlen hülye voltam, de már mindegy. Pár napja felhívott, hogy terhes, és szinte biztos tőlem van, az új pasival szakítani akar. Elvetetni nem akarja, és nem tudom, mit tegyek. Ha visszamegyek úgy, hogy mással volt hónapokig a mi házunkban az nagyon megalázó lenne. Viszont szeretem még, és ha tényleg enyém a baba, akkor illene visszamennem, nem akarom cserben hagyni. De ez ugye csak szülés után derül ki. Tanácstalan vagyok, és tudom, én voltam iszonyatosan felelőtlen 30 évesen, de visszacsinálni nem tudom.
Gyerektől függetlenül vissza akarsz menni hozzá? Ha a válasz igen, akkor csináld, ha nem, akkor ha megszületik kérj apasági tesztet és légy ott a gyereknek.
2022. jan. 18. 17:17
22/39 anonim válasza:
Az a nagy harci helyzet, hogy ha házasok vagytok, akkor hivatalosan te vagy az apa. Így, hacsak nem tudod az ellenkezőjét bizonyítani (dns teszt pl), akkor mindenképpen játszik minimum a gyerektartás.
2022. febr. 2. 21:51
23/39 anonim válasza:
Na te a tipikus hülyének lehet nézni kategória vagy, ne haragudj. Nem védekezés meg összevissza vele, úgy hogy bárki dugja. Istenem . Úgy néz hülyéne, ahogy akar . Szerintem azt sem tudja kié, megnyugtatlak, csak kell egy pojáca, aki eltartja. Térj már észhez ember
33/N
2022. febr. 3. 14:17
24/39 anonim válasza:
"Kamuszagu" fiktív az egész kérdés !
- Feleségemmel két hónapja szakítottunk, elhagyott, mert neki lett új pasija. Néha mégis összejártunk szexelni, és volt, hogy nem védekeztünk- :)
Persze értem én, hogy itt a gyakorin akár fiktív kérdést is fel lehet tenni, mert ugye a kérdés az kérdés még ha fiktív is, attól még kérdés !
További jó szórakozást kívánok mindenkinek.
2022. febr. 3. 14:17
25/39 anonim válasza:
" szinte biztos"
URAM atyám, sírok a rohogestol. Ennyire ne legyél már hülye. Nyilván a másik nem fogja eltartani , ezért a biztos pont kell, az meg te leszel és be jött neki. Sajnállak, mert totál naiv vagy
2022. febr. 3. 14:20
26/39 anonim válasza:
2 hónapja szakítottatok. Ilyenkor még ott a rózsaszín köd, meg a sűrű szex. MI lehet az oka hogy az új pasi mellett rád is volt igénye? Nem jó az új pasi az ágyban? De attól még lehet övé a gyerek, és nem a tiéd. Ha egyszer megtette, meg tesz újra. Minek mész vissza? Te vigyázol szülés után a pár hónapos gyerekre, amíg anyuka barátnőzik címszóval félrelép? Szerintem ne tedd, de ez a te döntésed, mondhatunk itt mi akármit. Te tudod mit érzel iránta, mennyire szereted, mit vagy hajlandó elnézni neki?
2022. febr. 3. 14:36
27/39 anonim válasza:
Úgyis vissza fogsz menni, már most látom. Ahogy azt is, hogy jól pofára fogsz esni, mert ugyanúgy félre fog járni. Egy Nőnek ez vagy a vérében van, vagy nem.
Érdekes én nem csaltam meg soha a férjem, nem is tenném. Ha tiszteled, szereted a másikat, ilyet nem teszel vele. Ha meg már egyszer mentette, ugyan ez lesz a következő jó pasinál.
Ha papucs akarsz lenni, aki eltűri , hogy a felesége mindenkivel... akkor hajrá.
2022. febr. 3. 15:16
28/39 anonim válasza:
Ez a nő per pillanat alkalmatlan komoly kapcsolatra és anyaságra is. Tehát válasz nem vissza menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!