Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek újra szerelmes a páromba?
Figyelt kérdés
Már nem érzem azt amit az elején éreztem. Minden nagyon jó közöttünk de úgy érzem nem vagyok szerelmes belé. Mit lehet ilyenkor csinálni hogy újra szeressem?
20/L
2022. jan. 12. 21:27
1/7 anonim válasza:
Pontosan mit jelent ez? Az a baj h nem bántalmaz, nem izgi, nem hullámvasút hanem szeret, kiszámitható és minden rendben ahogy irod?
2/7 anonim válasza:
Sehogy legyen gerinced és hagyd el.
3/7 anonim válasza:
Mikor volt az eleje, mi változott?
4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen minden oké, egyedül csak ez a probléma hogy nem érzem azt amit a kapcsolatunk elején.
Kb 2-2,5 hete kezdtem ezt érezni.
2022. jan. 12. 21:59
5/7 anonim válasza:
Valószinüleg megszokottá vált a kapcsolatotok, esetleg bekúsztak a hétköznapok.
Ilyenkor kellenek az új közös programok. Esetleg nagyobb távolságot kellene tartanotok. Látnod a párod, hogy nélküled is “elvan”. Erre képes az érdeklődésünk (vadászösztönünk) egyből reagálni.
A kapcsolat kezdeti szakaszát kellene valahogy újra megteremtenetek. Ehhez már te kellesz, te tudod milyenek is voltatok az elején :)
6/7 anonim válasza:
Érzelmek nélkül nem sokáig lehet egy kapcsolatot"ápolni". Szakítás lesz a vége, mert az érzelemnek nem lehet parancsolni.
7/7 anonim válasza:
Ha nem szereted hagyd el.
Fiatal vagy még lessz másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!