Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy néha szerelmes vagyok a páromba néha nem?
Sokszor úgy érzem fellángol a szerelem máskor csak úgy elvagyok mellette. Igazából nem tudom mitől függ biztosan a stressz, fáradtság és az együtt töltött idő mennyisége is befolyásolhatja.
Szerintetek ez miért van? Lehet ebből pl boldog házasság?
2 éve vagyunk együtt én 22 éves vagyok, a barátom 28.
Alapvetően a szeretet megvan csak mikor mennyire. Ilyet még soha sem tapasztaltam azért is kíváncsiskodom,hogy aki volt már így mi lett belőle. De ez nálam ebben a kapcsolatban az első perctől kezdve így van.
Előtte egyetlen barátom volt akibe nagyon elvakultan szerelmes voltam és megcsalt amire utólag jöttem rá, ő szakított velem. Ezután kicsit félve is kezdtem jelenlegi párommal, eleinte féltem beleszeretni.
5
De 22 évesen 2 év után azt érezni hogy szeretem is meg nem is és erre házasságot bevállalni kb borítékolt válást jelent pár év alatt.Persze meg lehet alkudni,de ennyire fiatalon szerintem felesleges.
#4. Ez az az infó, ami borítékolja a kapcsolatod halálát. Ha bosszúra szomjazol, akkor menj és rúgd érte segge az exedet, ne a mostani párod on vezesd le. Komoly kapcsolatnak vannak feltételei, az egyik ilyen a kölcsönösség. Ha nem virítod, nincs is miről beszélni.
32/f
Ez normális. Ennyi volt a szerelem 🙂
Mindenkinél elmúlik... nekem pl még sosem tartott szerelem fél évnél tovább. Maximum 3 évet szoktak mondani. De 2 is jó hosszú idő 😃
Tehát ugye a szerelem érzése az tulajdonképpen olyan felszabaduló kémiai vegyületek és hormonok összessége, ami az agyban kábítószerként hat. Nagyon megterheli a szervezetet is, szóval jó dolog ha elmúlik.
Célja pedig annyi, hogy elfedje a választottad rossz tulajdonságait addig, amíg kialakul egy erős érzelmi kötődés (ez a szeretet), ami aztán már szerelem nélkül is együtt tart, illetve ugye ösztönöz a fajfenntartásra 😁
Szóval fontos megérteni, hogy ez normális dolog, és változnak a játékszabályok, és bizony csomó idegesítő szarságot is észre fogsz venni a párodon... 🙂
Innentől egy hullámzó jellege lesz a kapcsolatnak, azaz eltávolodtok, emiatt próbáltokújra közeledni egymáshoz, ami általában sikerül is... és ez majdnem olyan jó érzés, mint a szerelem, és talán még kielégítőbb is 🙂
Szóval ez még fontos dolog... egy hullámvölgy nem a kapcsolat végét jelenti, hanem azt, hogy akkor van lehetőségetek úgymond újra összejönni, felfrissíteni az érzelmeket, célokat stb, ami új lendületet adhat a kapcsolatnak 🙂
Mondjuk a válaszkommented miatt lehet félreértem az egészet. Tehát ha a szeretet(érzelmi kötődés) így hullámzik, akkor az elvileg az, amit itt fentebb írtam. És az olyan, hogy hetekig-hónapokig fent, aztán hetekig lent...
Szóval ha valami egyik nap szeretem, másik nap nem, az valami furi dolog lenne 😃
Szóval az érzelmi dolgok mellett én még átnézném a szükségleteket is. Mik azok, amikre vágysz, de vele sosem lehetne?
Ha egy hosszú felsorolást lehetne írni ehhez, na az bizony nem lenne jó... 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!