Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, szerelmes vagyok a páromba, de józan ésszel végiggondolva iszonyat sok dologban különbözünk, mi több, alig van bennünk közös. Működhet ez így hosszú távon?
Tapasztalatom alapján, amint alább hagy a szerelem, megy a kukába a kapcsolat is. Nem azonnal, mert próbálkozni fogtok, de a különbségek megteszik majd hatásukat.
Természetesen ez komoly különbségekről szól, és nem arról, hogy ő a kék színt szereti, míg te a pirosat.
Egy ilyen különbség lehet, hogy ő nem akar gyereket - te igen.
"Viszont kikapcsolódás, hobbik, érdeklődési kör tekintetében elég mások vagyunk"
Ameddig közösen is jól tudjátok tölteni az időt, addig ez szerintem teljesen jó lehet.
Kell a saját hobbi a két félnek, ahol külön tudnak lenni (baromi fontos a külön töltött idő is).
"önmagában teljesen jelentéktelen apróság"
Az apróságokra mindenki csak legyint, hogy azok csak apróságok. Az életünk viszont miből áll? Apróságokból. Nem tudom te mikre gondolsz, de apróságok alatt én ilyesmikre:
*szétszórja a zokniját
*nem hajtja le az ülőkét
Ezek egy idő után eléggé idegesítik az embert és több vitához vezethetnek, mint a nagy dolgok. Persze ezeken lehet változtatni is, csak ahhoz pedig akaraterő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!