Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak azért nem kell házimunkát végeznie, mert többet keres, mint a nő?
Anyukám és én másik generáció vagyunk (ő 50+ én 20+), úgyhogy erről nyilván másképp gondolkodunk. Szerintem ha mindkét fél dolgozik, akkor osszák is meg a házimunkát. Ha már az egyiknek többet kell csinálnia, legyen az, akinek több a szabadideje, esetleg kevésbé fárasztó munkát végez. Anyum szerint neki azért kell megcsinálnia mindent, apumnak meg semmit, mert apum keres jól és ő fizeti a rezsit meg a kaja 90%-át. De anyum is dolgozik és megszakad az otthoni teendőkben is, de elfogadja emiatt.
Érdekelne, ti mit gondoltok, légyszi kort is írjatok, ebben a témában ez fontos lehet.
"Gumicsere az auton is az. Amugy a takaritas nem mindennapos munka, meg a mosas sem. Ketheti 1x."
Hát azt megnézéném, hogy gyerekek mellett ki az aki kéthetente csak egyszer mos, meg takarít :D
Nem kell ahhoz gyerek. Ketten élünk a párommal, heti 2 mosás az abszolút minimum. És akkor csak a ruhák tiszták, a törölközők, ágynemű, konyharuha, függöny, pléd, stb textilek még retkesek. :D
Mint írtam, ketten vagyunk. Az egyből heti 14 váltás ruha. Én akkor is átöltöztem amikor home office-ban voltam, szóval akkor is 14. Ha van kerti munka, vagy másban összekoszolom akkor több.
Ágyneműhuzat minimum heti 1x.
Törölközők minimum heti 1x.
És még mindig ott a többi, edényalátétek, konyharuhák, rongyok, törlőkendők, plédek, túrafelszerelés, maszkok, akármik.
De tényleg még a mosás a legkönnyebb, nekünk szárítós mosógépünk van úgyhogy csak elindítjuk és bepakolunk a szekrénybe ha lejárt a program.
Viszont takarítás akkor se elég kéthetente.... kétnaponta szoktam porszívózni pl.
Ok. En ugy vagyok vele a lakas van ertem, es nem en a lakasert. plusz az.idom draga nem fecserlem ertelmetlen latszattevekenysegekre.
ha a noket ez boldogga teszi csinaljak, de tolem ne varjak el.
Nyilván a lakás van értem, ettől még nem akarok gázolni a retekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!