Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlszeretést hogyan küzdjem le?
Nagyon nehéz ezt visszafordítani/megállítani. Próbálj meg szépen csendben visszább venni egy kicsit, maradj normális, kedves, de ne helyezd magad elé. Amikor érzed hogy jön a “lavina” állj meg egy pár percre és gondolkozz jó fog-e kisülni. Ha azt mondod magadban hogy nem, akkor próbàlj meg nem mondani/tenni semmit.
Ha elhanyagoltad magad, állj neki magadba fektetni, sminkelj, újíts pár ruhát ès legyél nő!
Hidd el ha visszaveszel a nyomulásból (nem 1-2 napig, hanem végleg), akkor beindul a pasiban az ösztön, hogy hoppá mi történt vele, és elkezded érdekelni.
Lábtörlő, házicseléd ne legyél!
Nálunk csúnya összeveszés kerekedett ebből, neki sok voltam, nekem ő kevés. Kidobtam a pasast azzal a jelszóval, hogy betelt a pohár. Aztán adtam magunknak időt lehiggadni. Nem kerestem egy ideig. Aztán feldobtam a nyugodt megbeszélés, mint utolsó lehetőség ötletét. Végül sikerült letisztázni, kinek mire van igénye.
Pár napig nem beszéltünk, azelőtt ezt ki sem bírtam volna, most hagytam időt, hogy hiányozzak. Amikor pedig beszéltünk, akkor is annyit mondtam, hogy tudom, hogy szólni fog, ha mondjuk látni szeretne, addig intézze az ügyeit, dolgozzon, pihenjen, éljen. Ezt teszem én is. Aztán innentől nem rajtam múlik,mert én a magam részéről mindent megtettem. Lesz, ahogy lesz!
Egyébként jót tett, hogy elszakadt a cérnám és a sarkamra álltam, mert utána találkoztunk, több estét együtt töltöttünk, mindent letisztáztunk. Azóta távolságtartóbb vagyok... és hidd el, jobban érzem magam!
Én úgy gondolom hogy ha két hasonló ember talál egymásra, akkor mindkettőnek teljesül a vágya.
Hisz te is mindig vele akarsz lenne, magad elé helyezed, és ő is ugyanígy tesz veled.
Így valójában azt kapod vissza a másiktól is mint amit te adsz, és amire vágysz.
Én pont olyan lányra vágyom mint te, mert hasonló beállítottságú vagyok mint te :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!