Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki "túlszereti" a párját?

Figyelt kérdés

Ettől félek, ugyanis. Lassan két éve élünk együtt a barátommal (nagyjából egy hónappal a megismerkedésünk után költöztünk össze), esküvőt tervezünk, minden szép és jó, igazi rózsaszín vattacukorfelhő a kapcsolatunk, semmi problémánk nincs (mert ha van valami gond, ami felmerülne, nagyjából két mondattal meg is oldjuk). Minden nappal egyre jobban szeretem. És ezt mondom/mutatom is. Egyelőre azt mondja, ennek ő nagyon örül, nem zavarja egyáltalán, nem unja, de én azért félek, hogy ez hamar az agyára megy.

Nem arról van szó, hogy folyamatosan rá vagyok tapadva és egy szabad perce sincs nélkülem, csak gyakran mondogatom, mennyire szeretem, bújok oda hozzá, és gyakran inkább vele vagyok, mint egyéb feladataimat vagy hobbijaimat űzném.

Vagy ez nem olyan dolog? Létezik ilyen? Van az a szint, ami felett már inkább fárasztó és terhes a másik őszinte szeretete és ragaszkodása?

Én 23 vagyok, ő 30.

2016. jan. 25. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én férfi vagyok, de nekem pont az a bajom, hogy nagyon tudok szeretni, de 2-4 év után a nők ezt már annyira nem igénylik. Szóval én tuti élvezném és nem zavarna, de biztos vannak férfiak akik nem így látják. Itt sok függ attól valaki milyen környezetben nőt fel és mi az életszemlélete, értékrendje...38/F
2016. jan. 25. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Az már nem szeretet, ha túlszereted, hanem önző érzelem.

Amúgy nem olvastam el a kérdést.

2016. jan. 25. 17:45
 3/5 Clark Kent.. ***** válasza:
NEM.
2016. jan. 25. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Csikorgó Fűrész: kifejtenéd? Ez pontosan mit jelent?
2016. jan. 25. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
25 éves lány vagyok, a párom 38F. Ő sajnos túlszeret engem pont úgy, ahogy írtad. Kb egy éve vagyunk együtt és egy szabad percem sincs tőle. Viszont őt ez vagy nem érdekli vagy azt hiszi, hogy csak ugratom, amikor szólok érte. Egyébként én is szeretem, meg vonzódok hozzá, de vannak határok. Hogy neki sok vagy-e, mindenképp tőle kéne megkérdezd. Szerintem az mondjuk jó jel, hogy legalább itt megkérdezted, hogy van-e ilyen.
2016. jan. 26. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!