Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már aki Badoo-n találta meg élete párját? Érdemes regisztrálni?
Figyelt kérdés
Még csak nemrég, hallottam erről a társkeresőről, de nemigazán ismerkedtem még így neten senkivel. Valakinek tapasztalata esetleg?:)
Ui.: Jelzi egyébként a facebook ha letöltjük ezt az alkalmazást?
2016. jan. 20. 17:39
1/9 anonim válasza:
ahogy felregisztráltam magam úgy töröltem. :D Sok defektes csaj van fennt. Inkább megkímélem magam tőlük.
2/9 anonim válasza:
Igen. Szerintem itt van a legkevesebb felszínes nő.
Én szemüveges alacsony pocakos nem jóképű pasiként többször találtam itt párt teljesen átlagos csajokat
3/9 A kérdező kommentje:
Hát én is lány vagyok, bár nem tartom magam defektesnek. :D Akkor ott pasik terén sem jobb a helyzet?
2016. jan. 20. 17:43
4/9 anonim válasza:
Nem vagyok ismerős a Badoo-n, de a barátnőm onnan jött össze a barátjával. Azt nem tudhatom, hogy élete párja lesz-e. :P
Szerintem nem jelzi a facebook.
5/9 anonim válasza:
Nem akarok rosszmájú lenni, de biztos a felnőtt párkapcsolatok jó kategória erre?
Elég gyereknek tűnsz. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom már felnőttem. :)
2016. jan. 20. 17:54
7/9 anonim válasza:
Hát már ne haragudj, de ha egy olyan lány baxik visszaírni amelyik külsőre nem cicababa, hanem elmegy szódával típus, akkor hogy jellemezzem finomabban a felhozatalt? Az embernek még az esélyt sem adják meg. Pedig nyelvet beszélek, több szakmám van, rendes udvarias gyerek vagyok, van munkám, nem dohányzok, ritkán iszok, arcra szerintem nem vagyok csúnya, magas is vagyok... Szóval röhej! Na mind1 csináljon fel titeket egy kan cigány ha az jobb! Egészségetekre! :D
8/9 anonim válasza:
Szerintem a badoo pont arról szól, hogy alkalmi kapcsolatot találj.
9/9 anonim válasza:
fb-kal is lehet regelni, meg simán is, de fb-on tuti mutatni fogja, ha azzal regelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!