Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon szeretnék eljutni egy eseményre, de eddig lehetetlen volt jegyet vásárolni rá. Ma csoda folytán sikerült vásárolnom, de a párom nagyon ellenszenvesen viselkedett. Csak akkor jön el velem ha fizetem az ő jegyét is vagy pedig az üzemanyagot és a pályadíjat. (Tanulok még, nincs önálló habi keresetem). Az egész nem is bántott volna annyira, ha a napokban nem futkozott volna a barátjával egy nagyobb távolságot hülyeség miatt.. Neki bezzeg nem ajánlott fel ilyen csodás “opciókat”…

2022. jan. 5. 23:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
70%
Nyomorek nagyon. Viszont azert mert a párod, nem kell ot hivnod. mehetsz egyedul is vagy massal. En sem megyek mar vele olyan eseményre, ami az o hobbija, es engem teljesen hidegen hagy, mert csak unatkoznek es szarul ereznem magam.
2022. jan. 6. 01:01
 22/40 anonim ***** válasza:
77%
Szval szerintem az jogos lett volna hogy megmondja hogy ot ez nem érdekli, nem akar menni, max ha nagyon kerleled hatha beleegyezik. De igy hogy rogton a penzt követelte.. hat eleg érdekes szituáció.
2022. jan. 6. 01:03
 23/40 anonim ***** válasza:
69%

Mondanám, hogy elmegyek veled..., de nagy lenne a korkülönbség.

Mondd meg neki, hogy nem baj, keresel másik partnert...

2022. jan. 6. 02:48
 24/40 anonim ***** válasza:
21%
Megoldás lehetne, hogy szülőktől pénzt kérve elmész valakivel (aki nem a párod) vagy egyedül és szállást is foglaltok ott?
2022. jan. 6. 04:39
 25/40 anonim ***** válasza:
63%

Hát, ha engem nem érdekel egy esemény, akkor arra nem akarok jegyet venni és nem akarok még az útra is pénzt költeni. Konkrétan penzkidobasnak tartanám, ergo igen, ha azt akarja valaki, hogy menjek vele, akkor evidens, hogy ezeket fizeti nekem.

Megsértődnie a párodnak lenne joga, hiszen TE vettél magadnak egy jegyet, TE eldontotted hogy mész és TE elvarod hogy ő menjen és egy olyan programra költsön, ami csak téged érdekel.

Lapat lenne nálam is, csak épp a párod oldalarol: neki kellene téged kidobnia.

2022. jan. 6. 06:53
 26/40 anonim ***** válasza:
66%

"Mentem vele én is olyan helyre, ami nekem nem volt izgalmas."

És te fizetted az ezzel kapcsolatos koltsegeidet?

2022. jan. 6. 06:55
 27/40 anonim ***** válasza:
72%
"Amiatt egyezett bele, mert látta, hogy szomorú vagyok." Szóval érzelmileg zsaroltad. Nézd, vannak olyan párok, akik alkalmanként a másik kedvéért elmennék olyan programra, amihez nincs kedvük, ilyenkor evidens, hogy az hívja meg a másikat, akinek a programhoz kedve van. Más párok az ilyen programokat mindig külön bonyolítják, ez is működőképes, mert megvan a maguk privát érdeklődési és baráti köre. Házaspárt is ismerek ilyent, ahol a férj otthon marad a három gyerekkel, amíg a feleség kiruccan egy hétvégére a barátnőkkel, és fordítva. Húsz év után még mindig szerelmesek egymásba. Viszont az, hogy nem akar, de érzelmi zsarolással ráveszem, majd még a pénz miatt is huzogatom a szemöldökömet, meg beosztom a pénzét, nagyon nem jó irányba viszi el a kapcsolatot. Már most fújsz rá, nem hiszem, hogy húsz, de akár két év múlva is együtt lesztek.
2022. jan. 6. 07:06
 28/40 anonim ***** válasza:
80%

Nézd, nőként írom: nem fair, amit kérsz. Nem azt várja, hogy te fizess mindent. De te akarsz menni, miért kellene neki állnia a költségek nagyobb részét? Két jegy, plusz üzemanyag, plusz pályadíj, és ebből te csak a jegyedet szeretnéd állni, mindössze azért, mert nincs rendszeres havi jövedelmed.

Azt írod, nem szabad meg, mire költsön. Még jó! Ennek ellenére írtál egy olyan hozzászólást is, hogy spórolhatna, akkor nem jelentene gondot neki.

Akkor most hogy is van ez?

2022. jan. 6. 07:12
 29/40 anonim ***** válasza:
77%

A barátjával volt kedve menni, veled meg nem akar menni, mert nem érdekli a program. Nem hiszem, hogy ez túl bonyolult ügy lenne. Miért nem mész egyedül? (ja, hogy akkor nincs kocsi a picsa alatt.. értem..)

Miért nem mész egy barátoddal, barátnőddel, iskolából valakivel? Csak ismersz mást is a barátodon kívül..

2022. jan. 6. 07:51
 30/40 anonim ***** válasza:
80%
nézd, ennyi erővel ő is lehetne szomorú és csalódott, hogy nem ismered annyira, hogy ez neki nem jön be.
2022. jan. 6. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!