Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul?
Mondanám, hogy elmegyek veled..., de nagy lenne a korkülönbség.
Mondd meg neki, hogy nem baj, keresel másik partnert...
Hát, ha engem nem érdekel egy esemény, akkor arra nem akarok jegyet venni és nem akarok még az útra is pénzt költeni. Konkrétan penzkidobasnak tartanám, ergo igen, ha azt akarja valaki, hogy menjek vele, akkor evidens, hogy ezeket fizeti nekem.
Megsértődnie a párodnak lenne joga, hiszen TE vettél magadnak egy jegyet, TE eldontotted hogy mész és TE elvarod hogy ő menjen és egy olyan programra költsön, ami csak téged érdekel.
Lapat lenne nálam is, csak épp a párod oldalarol: neki kellene téged kidobnia.
"Mentem vele én is olyan helyre, ami nekem nem volt izgalmas."
És te fizetted az ezzel kapcsolatos koltsegeidet?
Nézd, nőként írom: nem fair, amit kérsz. Nem azt várja, hogy te fizess mindent. De te akarsz menni, miért kellene neki állnia a költségek nagyobb részét? Két jegy, plusz üzemanyag, plusz pályadíj, és ebből te csak a jegyedet szeretnéd állni, mindössze azért, mert nincs rendszeres havi jövedelmed.
Azt írod, nem szabad meg, mire költsön. Még jó! Ennek ellenére írtál egy olyan hozzászólást is, hogy spórolhatna, akkor nem jelentene gondot neki.
Akkor most hogy is van ez?
A barátjával volt kedve menni, veled meg nem akar menni, mert nem érdekli a program. Nem hiszem, hogy ez túl bonyolult ügy lenne. Miért nem mész egyedül? (ja, hogy akkor nincs kocsi a picsa alatt.. értem..)
Miért nem mész egy barátoddal, barátnőddel, iskolából valakivel? Csak ismersz mást is a barátodon kívül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!