Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul?
Kedves 7-es!
Kézilabda európa bajnokság.
Kedves 9-es!
Mi is tervezünk külön programokat, de ez távolabbi esemény, alapesetben édesapámmal szoktam menni sporteseményekre, de ő még nem épült fel betegségből teljesen, nem lenne optimális közösségbe mennie.
Kedves kerekesbelaocsibacsi!
Lehet ebben a pénzhiányban is valami, de akkor lehet kicsit nem ártana néha spórolnia és nem megvenni mindent. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy szofisztikáltabban is megfogalmazhatta volna a dolgot, nem erőltettem volna. (Utólag késő belátni)
Lehet nekem esni:
Én azt mondtam volna (ahogy szoktam is mondani), hogy "ne haragudj, de ez engem nem érdekel, biztosan nem megyek, oldd meg."
Tehát el akarod rángatni egy olyan helyre, ahová nem akar menni, és meg sem kérdezted róla előre, csak elé álltál és követelted a pénzt. Ráadásul nem 1-2 ezer forintról van szó. Hát nem csoda, hogy kiakadt.
Ez a spórolásos szöveg meg egyenesen bicskanyitogató. Hogy jössz te ahhoz, hogy beoszd az ő pénzét? Kapjál már az agyadhoz!
Kedves 17-es!
Igen, ez lett volna az egyenes út!
Kedves 18-as!
1)Egy szóval nem írtam azt, amit Te állítasz.. Az ő belegyezésével vásároltam meg a jegyeket… (amiatt egyezett bele, mert látta, hogy szomorú vagyok, hogy nem jutok el..)Nyilván, ha ezeket előbb mondta volna, akkor nem így cselekszem és meg sem kérdeztem volna őt, hanem keresek más partnert vagy maradt volna a tv.
2) Mi jogon vádolsz meg azzal, hogy követeltem tőle a pénzt? Nem tettem ilyet és nem is fogok, mert nem ér az egész ennyit… sosem tenném meg ezt… de nyilván mindenki magából indul ki…
3)Sohasem osztottam be az ő pénzét, azt vesz amit akar és annyiért amennyiért szeretne, ez maradjon is az ő gondja…
4) A Te stílusod bicskanyitogató, én egy rossz szóval sem bántottam senkit sem.. A véleményt meg lehet(ne) fogalmazni normális hangnemben is! Valótlan dolgokat meg ne állíts másokról! Legyen szép estéd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!