Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon szeretnék eljutni egy eseményre, de eddig lehetetlen volt jegyet vásárolni rá. Ma csoda folytán sikerült vásárolnom, de a párom nagyon ellenszenvesen viselkedett. Csak akkor jön el velem ha fizetem az ő jegyét is vagy pedig az üzemanyagot és a pályadíjat. (Tanulok még, nincs önálló habi keresetem). Az egész nem is bántott volna annyira, ha a napokban nem futkozott volna a barátjával egy nagyobb távolságot hülyeség miatt.. Neki bezzeg nem ajánlott fel ilyen csodás “opciókat”…

2022. jan. 5. 23:22
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es!

Kézilabda európa bajnokság.

Kedves 9-es!

Mi is tervezünk külön programokat, de ez távolabbi esemény, alapesetben édesapámmal szoktam menni sporteseményekre, de ő még nem épült fel betegségből teljesen, nem lenne optimális közösségbe mennie.

2022. jan. 5. 23:33
 12/40 A kérdező kommentje:

Kedves kerekesbelaocsibacsi!

Lehet ebben a pénzhiányban is valami, de akkor lehet kicsit nem ártana néha spórolnia és nem megvenni mindent. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy szofisztikáltabban is megfogalmazhatta volna a dolgot, nem erőltettem volna. (Utólag késő belátni)

2022. jan. 5. 23:41
 13/40 kerekesbelaocsibacsi válasza:
57%
Én magát a stílust nem is emeletem ki, mivel nyilván méltatlan. Csak próbáltam abban segíteni, hogy mi lehet a mögöttes tartalom. És nem egyből azt levágni, hogy “Jaj ez egy büdös paraszt én már biztos kidobtam volna”
2022. jan. 5. 23:44
 14/40 anonim ***** válasza:
75%
Menj mással. Nincs barátnőd/barátod/testvéred, aki szívesen menne? Én a helyedben direkt egy fiú barátomat hívnám el, és jól érezném magam.
2022. jan. 5. 23:46
 15/40 anonim ***** válasza:
80%
Miért kellene lemondanod róla pusztán azért, mert őt nem érdekli? Olyan ember nem született még a világra (és nem is fog), aki miatt én lemondanék a vágyaimról. Ha nem tetszik neki, ott az ajtó. Nem tudom, miért kell ennyire alárendelődni bárkinek is, neked is csak egy életed van vazze...
2022. jan. 6. 00:02
 16/40 anonim ***** válasza:
41%
Jogosan.
2022. jan. 6. 00:19
 17/40 anonim ***** válasza:
77%

Lehet nekem esni:

Én azt mondtam volna (ahogy szoktam is mondani), hogy "ne haragudj, de ez engem nem érdekel, biztosan nem megyek, oldd meg."

2022. jan. 6. 00:19
 18/40 anonim ***** válasza:
42%

Tehát el akarod rángatni egy olyan helyre, ahová nem akar menni, és meg sem kérdezted róla előre, csak elé álltál és követelted a pénzt. Ráadásul nem 1-2 ezer forintról van szó. Hát nem csoda, hogy kiakadt.

Ez a spórolásos szöveg meg egyenesen bicskanyitogató. Hogy jössz te ahhoz, hogy beoszd az ő pénzét? Kapjál már az agyadhoz!

2022. jan. 6. 00:20
 19/40 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es!

Igen, ez lett volna az egyenes út!

Kedves 18-as!

1)Egy szóval nem írtam azt, amit Te állítasz.. Az ő belegyezésével vásároltam meg a jegyeket… (amiatt egyezett bele, mert látta, hogy szomorú vagyok, hogy nem jutok el..)Nyilván, ha ezeket előbb mondta volna, akkor nem így cselekszem és meg sem kérdeztem volna őt, hanem keresek más partnert vagy maradt volna a tv.

2) Mi jogon vádolsz meg azzal, hogy követeltem tőle a pénzt? Nem tettem ilyet és nem is fogok, mert nem ér az egész ennyit… sosem tenném meg ezt… de nyilván mindenki magából indul ki…

3)Sohasem osztottam be az ő pénzét, azt vesz amit akar és annyiért amennyiért szeretne, ez maradjon is az ő gondja…

4) A Te stílusod bicskanyitogató, én egy rossz szóval sem bántottam senkit sem.. A véleményt meg lehet(ne) fogalmazni normális hangnemben is! Valótlan dolgokat meg ne állíts másokról! Legyen szép estéd..

2022. jan. 6. 00:37
 20/40 anonim ***** válasza:
69%
Ha érzed hogy szemét veled akkor nem értem mi itt a kérdés. Én útálom például a F1-et de minden évben elviszem a barátnőm júniusban az első sorban csápolni füldugóval és ezért kibérelek egy családi házat medencével egy hétre hogy láthassa. Ő is viszonozza, nem szereti a vadvízi evezést, extrém dolgokat és jön velem, lefoglalja a helyet, főz stb.
2022. jan. 6. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!