Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól kezdhet aggódni egy nő a "fitalabbra cserélés" jelensége miatt?
Az idő előre haladtával bele fásulunk a párkapcsolatba! Gyerekek, munkahely, problémák, betegségek stb... Tapasztalatom szerint mindkét félnek dolgozni kell erősen azon, hogy ezeket a dolgokat ne megoldhatatlannak éljük meg! Ha így tesznek kisebb eséllyel mennek szét. DE NEM AZÉRT MENNEK SZÉT MERT FIATALABBAT TALÁLTAK! És pláne nem a pasi talál fiatalabbat.
51F+46N 18 év házasság+2gyönyörű gyerkőc! (és nem volt mindig minden rendben!!!!)
20 éve vagyok férjnél, sose csalt meg. Viszont szeretőm van, aki csalja velem a feleségét. A tezised ott dől meg, hogy idősebb vagyok a felesegnel. Szerintem férfi, nő csal, de nem a kor a lényeges, tehát nem fiatalabbra cserél a férfi, hanem gyakran no/ferfi
"masra" cserél. Mindenki az keresi ami hiányzik és ez nem a " fiatal". (Természetesen akinek mazlija van az jól választott és a saját változó igenye osszecseng a társa változásával, tehát nem kell cserelnie.)
"Ez mindenkit érint. De mikor kezdődik?"
Kérdező, téged mennyiben érint ez a kérdés?
54
Rá akar menni a lepattanóra, csak senki sem dob neki labdát
Úgy kb. 6-7 éves kortól.
Az unokaöcsémnek most már egy nagycsoport ovis kislány a szerelme a vele egykorú Nórika helyett, akivel két éve együtt ballagtak el az oviból.
Kérdező, remélem, ettől most jobban érzed magad. :-)
Ilyen pasiért nem kár, menjen isten hírével, kidobnám azonnal, viszont a kislány szüleit biztos hogy tájékoztatnám. Nem bosszúból, és nem azért mert a lányra haragszom, hanem mert meg akarnám védeni. Egyébként hány éves a férjem vagy párom ebben a pedó fantázia kérdésben? Azt vágom hogy én 25, de ő minél idősebb ennél, annál undorítóbb a történet.
Egyébként én sose választottam és választanék olyan alja pasit, aki mellett azon kelljen aggódnóm és szégyenkeznem, hogy annyira retardált, hogy vihogó, félig gyerek kamaszokra gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!