Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól kezdhet aggódni egy nő a "fitalabbra cserélés" jelensége miatt?
"Akiket ismerek idősebb nőket mindet megcsalták vagy el is hagyták"
Az általam ismert elvált nők 80%-a pedig magától vágta ki a kedves urát, aki gyakran még utána is koslatott utána. Csak az ilyen anyaszörnné dagadt monstrumok mellől látok félrekacsintgatni embereket, de őszintén, azt meg tudom érteni.
És azok az elvált 80%-os nők mind megcsalás miatt vágta ki az urát azt tedd hozzá.
De szerintem itt egy nő írogatja sorab a kommenteket, akit megcsalt vagy lecserélt egy fiatalabbra a férje és marja a lelkecskéjét ez a kérdés. Mert én nem hiszem el hogy ennyi fogyatékos nő van az oldalon aki nem fogja hogy ne írjon mert férfiak válaszát várom.
T
Attól függ, min alapszik a kapcsolatuk. Minőségi férfi nem lát értéket a fiatalságban és nem kell neki a lánya korosztálya, minőségi nő meg igyekszik nő maradni ahelyett, hogy a saját anyjává válna.
Szerintem ahol jó a kapcsolati dinamika, ott az öregedés nem okoz gondot egy kapcsolatban, mert apróság, ami mellett hatalmas horderejű dolgok kötik össze a két felet (és nem a gyerekre meg a hitelre gondolok).
Az öregedés nem tragédia és senkinek sem kellene annak megélnie. Sem férfinak, sem nőnek.
Nem. Normális pasi = nem soft-pedo felszínes ösztönlény.
Az ír ide, aki akar (aki tud a témához hozzászólni).
A szabályzat nem tiltja hogy nők válaszoljanak, de még te se szólítottad meg külön a férfiakat. Miért háborogsz? :D
Vagy troll faszi vagy, vagy egy frissen megcsalt/kidobott nő. Ne másokra kend a szerencsétlenséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!