Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól kezdhet aggódni egy nő a "fitalabbra cserélés" jelensége miatt?
29
Férfi vagyok és nem attól nem leszek az, hogy nem értek veled egyet. Nekem nem ügy a kor, ha a nő igényes és nőies. Jobban érzem magam egy korombeli nő oldalán, mint valakivel, aki sosem lesz képes megérteni igazán és aki mellett úgy nézek ki, mintha bérelnék valakit
Megcsalni meg nem azért csalnak mert öreg a partner, hanem mert gyávák
Az újdonság varázsával pedig senki sem tud versenyezni. Sem idős, sem fiatal, sem férfi, sem nő.
Undorító vagy.🤢 A közelébe nem mennék egy ilyennek, mint te.
19/L
Az az ember, aki csak múlandó dolgokba tud beleszeretni, amikkel ráadásul olyan emberek rendelkeznek, akiknek töredéke tartja őt vonzónak, a legmagányosabb emberek lesznek egész életükben.
Jókat szórakoznak itt az oldalon is az emberek azon, hogy az a nő mennyire megszívja, akit azért hagynak ott, mert már nem fiatal. Ó, dehogyis. Leélni úgy egy életet, hogy sosem lesz társad, mert folyton "meghal a szemedben" az öregedés első jeleinél és vágyni a fiatalra, akinek a korosztályodban megszokott kinézeted rücskös, puhos, ocsmány, torz a kicsinyes belsőddel együtt és látni az undort a szemében, na az a kemény lecke. Csak erről senki nem beszél.
Mindenki csak a tündérmesét látja, hogy a nagy vagány fickónak nem kell a korabeli nő, mert megteheti. A fiatal nőnek meg nem kell az öreg fickó, mert szintén megteheti. Kifizetheted a szerelmet, lehetsz pótléka és táplálója a másik mentális betegségének, de társ nélkül fogsz meghalni.
Ez engem fiatal nőként is boldoggá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!