Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagyok csalódott/feldúlt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok csalódott/feldúlt?

Figyelt kérdés

Párommal most lesz az 5. évfordulónk, jól betáraztam meglepetéssel, neki segítettem, hogy mit kérek, mert nem sosem tudott ajándékozni. Emellett megígérte nekem, hogy az előléptetés miatti nagy bónuszából vesz nekem “x” dolgot, amit régóta szeretnék, és amire szükségem(!) van (nem egy hatodik táska vagy gyémánt fülbevaló).

Az ígérettel ellentétben kevesebbet kap, mint amire számított, így mondta, hogy az “x” dolgot kapnám (meg egy kis apróságot) évfordulóra, mert az x és külön az évfordulós ajándék nem fér bele, mert akkor nem tudna venni magának valami drágát, amire nincs szüksége (példa: 5 centivel nagyobb tv, vagy valami dekor elem a kocsiba mondjuk).

Kiemelném, nem az a baj, hogy “nem költi rám az összes pénzét”, az x dolgot meg tudtam volna venni magamnak, csak “elvertem” a pénzem, hogy neki örömet szerezzek, én nagyon jól ajándékozok. Hanem hogy azért “nem kapok” (mert az x dologra szükségem van, az nem “ajándék”) normális évfordulós ajándékot, mert ő venni akar magának valami felesleges dolgot, miközben és mindenről lemondtam, hogy őt megajándékozhassam…

Szóval jogos, vagy anyagias vagyok?

27N vagyok és 29F

2022. jan. 3. 22:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
En csak 1et jegyeznek itt meg: 1ikotok sem tud banni a penzzel, es ezen erdemes elgondolkodnotok.
2022. jan. 3. 22:34
 2/26 anonim ***** válasza:
17%

Jogosan vagy csalódott.

Egyrészt segítettél neki, hogy mit vegyen, másrészt lehetne a bónuszon felül is pénze, hogy egy mégsem annyit kapott, amennyit ígértek ne legyen gond.

Viszont hozzáteszem, hogy én sem tudok ajándékozni, és ezt az exem annyira nem tűrte el, hogy szakított velem (sok okból, ez volt az egyik), és csak utólag mondta, hogy az volt a baja, hogy nem kapott apró ajándékokat - miközben ezt soha nem is mondta, másrészt pedig segíthetett volna, hogy mit szeretne, és azt adom neki.

Szóval igen is meg nem is, furcsa az egész. Lehetsz felháborodva, a pasi meg érezze magát nagyon szerencsésnek, engem sokkal kevesebbért kidobtak többször is.

F 31

2022. jan. 3. 22:35
 3/26 A kérdező kommentje:

“Felesleges” dolgokról mondtam le, hogy neki tudjak ajándékot venni. Kinéztem egy cipőt, ami tetszik, de nem vettem meg, mert van 3 másik.

Az x dolgot azért nem vettem meg, mert azt mondta tőle megkapom, ne költsek erre, ő úgyis kap pénzt.

Ezért inkább vettem neki +1 ajándékot, amire szintén nagyon vágyott

2022. jan. 3. 22:37
 4/26 A kérdező kommentje:
#2 én megtanultam elengedni ennyi idő alatt… de engem is nagyon bántott az elején. A trükköm, hogy van egy excel táblám, ahova mindig beírom, éppen minek örülnék. Mindig azt kapom, amit szeretnék, de sosem tudom melyiket, így valamennyire megmarad a meglepetés varázsa :)
2022. jan. 3. 22:39
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

"ő venni akar magának valami felesleges dolgot, miközben és mindenről lemondtam, hogy őt megajándékozhassam…"

Neki nem fölösleges az a dolog.

Ki kérte, hogy mindenről lemondj? Te akartad megajándékozni.

És megkapod az "x" ajándékot.

Akkor most mi is a baj?

Egyszerűbb lenne, ha megvennétek magatoknak, amit szeretnétek, aztán puszi a másiknak és kész.

2022. jan. 3. 22:41
 6/26 anonim ***** válasza:
#5 aztadom
2022. jan. 3. 22:42
 7/26 anonim ***** válasza:
Az ő pénze, azt vesz rajt amit akar.
2022. jan. 3. 22:49
 8/26 A kérdező kommentje:

X nem “ajándék”, hanem SZÜKSÉGEM VAN RÁ, muszáj megvenni. Mint mondjuk másnak egy kerekesszék, szemüveg, szakadt cipő helyett egy másik, stb. Érted, olyan dolog, ami KELL.

A költői túlzást meg kérlek vegyétek észre, a “mindenről lemondtam” értelemszerűen nem azt jelenti, hogy nem vettem magamnak fogkrémet se.

Komolyan a példa alapján szted nem felesleges 5 centivel nagyobb tévét venni? Inkább veszed azt magadnak, minthogy megajándékozd a párodat az évfordulótokon?

Tényleg csak én vagyok ilyen reménytelenül önzetlen, hogy a másik vágyait mindig előbbre veszem? 😔

2022. jan. 3. 22:52
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen önzetlen vagyok és mindig előbbre veszem a másik vágyait, szóval nem vagy ezzel egyedül😊

De ritka, hogy valaki ilyen...

Szerintem jogosan akadtál ki.

Egyébként nem lehet, hogy az “X” dolog mellett még meglep vmivel, csak tényleg szeretné, hogy meglepi legyen? :)

(Amúgy ez az exel táblás dolog jó ötlet😅)

2022. jan. 3. 23:00
 10/26 A kérdező kommentje:

Valami kis apróságot kapok, talán virágot vagy csokit, mint általában.

Amit ő tervez venni magának, az párszázezer forint körül lesz majd…

2022. jan. 3. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!