Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan èrzem rosszul/csalódottan magam emiatt?
Párommal 6 ève vagyunk együtt, és nyilván én is mint a legtöbb nő vártam a 'meglepetèst' amikor elhatározza magát és megkèri a kezem.
Nemrèg iratkoztam be egy autósiskolába, és amikor a párommal mèg csak terveztük,hogy akkor nekikezdek,volt egy olyan viccnek tűnő mondata, hogy mire megszerzem a jogsit lekellene cserélnem a vezetèknevem. Akkor nem vettem komolyan, majd amikor a beiratkozásnál kérdezte az oktató, hogy tervezek-e nevet cserélni az iskola alatt, a párom rávágta,hogy igen.
Ennek nagyon örültem, ezután minden nap izgatott voltam hogy huu nemsokára megfogja kérni a kezem.
Aztán eltelt kb két hónap, behívtak, hogy töltsem ki a papírokat mert nemsokára vizsgázni megyek. Kérdezi az oktató, hogy szóval kicseréltem a nevem mert úgy kellene írni a szerződèsbe...én meg persze mondtam, hogy hát nem. Szóval már így marad a jogsin a nevem ahogy most van.
És itt nem is ez a lényeg mert eddig is elvoltam vele, de kissé csalódottságot èrzek, olyan mintha elhúzta volna előttem a mèzes madzagot és aztán semmi sehol. Mintha hitegetve lettem volna, azt gondolom hogy inkább ne is mondott volna semmit mert így "lelőtte a poènt" és nem is úgy lett ahogy mondta.
Nyilván ezeket nem mondtam el neki, nem fogom számon kérni hogy miért nem kèrt meg, csak teljesen hülye helyzetnek èrzem és kíváncsi vagyok a vèlemènyekre ti hogy èreznètek magatokat ezek után, vagy csak felfújom?
24n
Hát ez nyilvánvaló volt, hogy azért mondta mert úgy gondolta addig megkèr,meglesz az esküvő. Aznap mondtam is, hogy nagyon izgatott lettem és örültem ennek amit mondott, ő persze nem akarta firtatni, nem akart több infót kiadni...
Össze vagyunk költözve, sokat nem változtatna az a papír, mègis nekem fontos és vágyom rá , de csak akkor ha ő is így gondolja.
Mondjuk...2 hónap jogsi szerzésre elég rövid:D
Nekem kicsit több mint fél év volt, pedig nem voltam béna, csak ritkán tudtam vezetni járni és az oktató is nagyon be volt táblazva. Lehet a párod is erre szamított:D
Érthető, ha csalódott vagy és rosszul esett.
Én bitzosan megkérdezném, azt ott akkor miért mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!