Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg gáz, hogy foglaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, hogy foglaltam helyet egy kávézóba?

Figyelt kérdés

27/N vagyok, 2 éve a barátommal, aki 30. Eddig minden okés volt, szinte sosem veszekedtünk, szexuális élet rendben, mindent megbeszéltünk. Egy nagyon intelligens pasi, jó humorú, annyi, hogy néha picit lusta.

Nos, voltam egy hónapja egy kicsi kávézóban, ami eléggé megfogott. Nem szép, nem "hangulatos", de valamiért engem megfogott, nem tudom megindokolni.

A lényeg, hogy a pasimat már 3x el akartam oda vinni, de mindig tele volt. Most úgy adta az élet, hogy gondoltam egyet és foglaltam asztalt este 7-re, hogy igyunk ott egy kávét.

A pasim erre kiakadt. Közölte, hogy ez milyen gáz már, hogy asztalt foglalni egy kávéhoz, elvesszük a többi vendégtől a helyet.

Megkérdeztem, hogy mi a baja, mert biztos nem ez, de azóta ezt hajtogatja, és hogy ő este biztos nem fog menni velem mert ez nagyon ciki és kínos, és azóta nem szól hozzám. Őszintén nem értem, nem tudom mi történt, mondom sosem volt ilyen. Egyszerűen tippet sem tudok adni, és néma gyereknek...azt mondta, hogy ez milyen már, hogy bemegyünk meginni egy 500 Forintos kávét és ezért képes vagyok asztalt foglalni.

Egyszerűen nem szól hozzám. Mi történhetett? Ez tényleg ennyire gáz lenne? Vagy mit tegyek?

Legalább ha tudnám/érteném, mi a baj. Gondoltam arra, hogy esetleg a pénz a baja, de elég jól keresünk, nem hiszem, hogy ez. Tényleg tanácstalan vagyok.

2022. jan. 3. 15:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
18 ha ott mondták, hogy foglaljon, akkor talán ők tudják, hogy náluk nem ciki, nem gondolod?
2022. jan. 3. 16:38
 22/31 anonim ***** válasza:
33%

"Vagy pont fordítva "Milyen olcsójános az ilyen, aki csak egy szar kávézóba foglal, milyen proli dolog ez, direkt spórolni akar rajtad, mekkora szemét"."

Linkeld be, ahol olvastad.

2022. jan. 3. 16:54
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valaki ott, aki miatt esetleg nem akar menni?
2022. jan. 3. 16:55
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről a sztoriról az ugrott be, amit egyszer a barátnőm mesélt. Étteremben voltak a párjával, és neki, a lánynak rossz rendelést hoztak ki. És ugye nincs gáz, mindenki hibázik, jelezte volna a pincérnek, de a párja mondta, hogy ne szóljon, mert azzal beégeti őt, a férfit.

Hogy ezt hogy rakta össze, azt nem tudom. De itt is valami fura logika lehet.

2022. jan. 3. 16:58
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak ismerős lehet ott, vagy a pultos csaj..
2022. jan. 3. 17:04
 26/31 anonim ***** válasza:
96%
hú ez egy hisztis picha hülyegyerek...
2022. jan. 3. 17:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy paraszt a kedvesed minden esetre...
2022. jan. 3. 18:08
 28/31 anonim ***** válasza:
45%
18 gondolom azt nem kozolte hogy 2 káve miatt..
2022. jan. 3. 18:09
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a fő probléma, hogy miért nem akar a pasi kávéházba menni. Hanem az, hogy mi az oka annak, hogy alapvető dolgokat nem tudtok megbeszélni egymással. Jelenleg ide jutottatok. Érdemes lenne ezt átgondolni.

Hogy a kérdésre is válaszoljak ugyan nem látunk mi sem a pasi fejébe, de példaként néhány dolog ami ok lehet:

-Lehet a pasi megalázásnak értelmezte, hogy nő szervez programot és foglal asztalt helyette.

-Lehet van köztetek jelenleg valami más probléma is és nem a kávéház, hanem az a baja.

-Lehet valami oknál fogva kellemetlen abba a kávézóba mennie pl. régebbi rossz élmény, ismerik, valamelyik exe dolgozik ott, kavar az egyik ott dolgozóval, stb.

-Lehet, hogy túl nagy flancolásnak érzi az asztalfoglalást.

-Lehet az a baja, hogy nem beszélted meg vele előre.

-Lehet nem volt kedve társaságba menni (vagy, mint írtad lusta) és jobban szeretett volna otthon kávézni veled filmnézés közbe.

-Lehet zsugori, attól még, hogy van pénze nem biztos, hogy mindenre szívesen költ. Bár ebben az esetben ez a legvalószínűtlenebb.

Ismerősökkel rendszeresen járok egyszerű kávézókba/teázókba Budapesten, alap, hogy asztalt foglalunk. Teát, kávét, vagy üdítőt szoktunk inni, mást ritkán fogyasztunk. Átlagban 1500ft/fő a fogyasztás. Új helyen telefonon megkérdezzük van-e asztalfoglalási díj, vagy minimál fogyasztás. Ennyi az egész.

2022. jan. 3. 19:14
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ti hol eltek de a legtobb kis kavezoba nyugodtan lehet Bp-n asztalt foglalni ket kaveert is.
2022. jan. 3. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!