Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg gáz, hogy foglaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, hogy foglaltam helyet egy kávézóba?

Figyelt kérdés

27/N vagyok, 2 éve a barátommal, aki 30. Eddig minden okés volt, szinte sosem veszekedtünk, szexuális élet rendben, mindent megbeszéltünk. Egy nagyon intelligens pasi, jó humorú, annyi, hogy néha picit lusta.

Nos, voltam egy hónapja egy kicsi kávézóban, ami eléggé megfogott. Nem szép, nem "hangulatos", de valamiért engem megfogott, nem tudom megindokolni.

A lényeg, hogy a pasimat már 3x el akartam oda vinni, de mindig tele volt. Most úgy adta az élet, hogy gondoltam egyet és foglaltam asztalt este 7-re, hogy igyunk ott egy kávét.

A pasim erre kiakadt. Közölte, hogy ez milyen gáz már, hogy asztalt foglalni egy kávéhoz, elvesszük a többi vendégtől a helyet.

Megkérdeztem, hogy mi a baja, mert biztos nem ez, de azóta ezt hajtogatja, és hogy ő este biztos nem fog menni velem mert ez nagyon ciki és kínos, és azóta nem szól hozzám. Őszintén nem értem, nem tudom mi történt, mondom sosem volt ilyen. Egyszerűen tippet sem tudok adni, és néma gyereknek...azt mondta, hogy ez milyen már, hogy bemegyünk meginni egy 500 Forintos kávét és ezért képes vagyok asztalt foglalni.

Egyszerűen nem szól hozzám. Mi történhetett? Ez tényleg ennyire gáz lenne? Vagy mit tegyek?

Legalább ha tudnám/érteném, mi a baj. Gondoltam arra, hogy esetleg a pénz a baja, de elég jól keresünk, nem hiszem, hogy ez. Tényleg tanácstalan vagyok.

2022. jan. 3. 15:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
78%
Lehet van valami gyerekkori rossz élménye asztalfoglalással kapcsolatban, vagy csak hülye. Nincs ebben semmi gáz.
2022. jan. 3. 15:24
 2/31 anonim ***** válasza:
49%
Ne gondold túl. Elmondta mi a baja.
2022. jan. 3. 15:26
 3/31 anonim ***** válasza:
55%
...talán valami olyan logic lehet emögött, hogy "ha valaki asztalt foglal, attól elvárhatja a személyzet, hogy nagyot költ vagy sokat fogyaszt majd, ehelyett csak 2 kávé lesz és durrogni fognak a pincérek meg a vezetőség".
2022. jan. 3. 15:26
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
3 egy kávézóban milyen hatalmas nagy rendelés lehet, már bocsánat?
2022. jan. 3. 15:36
 5/31 anonim ***** válasza:
42%

4.

Teasütemények, "de luxe" kávé rendelése, bazi nagy jatt a végén...

2022. jan. 3. 15:38
 6/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Enni nem lehet itt, 1-2 süti van, de abból sem olyan nagy választék, tehát ez nem cukrászda. Alkoholt lehet még inni, meg ez egyben egy rendezvényhelyszín is, de most semmi ilyen nincs, azt előre bejelentik a honlapon.

Valószínűleg nem megyünk, azóta a a szobában van.

2022. jan. 3. 15:38
 7/31 anonim ***** válasza:
98%
Én elmennék egyedül, ha a hisztipanka nem akar jönni.
2022. jan. 3. 15:40
 8/31 anonim ***** válasza:
26%

6.

Én már azon is csodálkozom, hogy egyáltalán lehetséges "foglalni" egy mezei kávézóban. Ezt max kistelepülésen tartom elképzelhetőnek, ahol Margit néni a tulajdonos és a nagymama régi haverja, ezért lehet, de amúgy meg nem.

2022. jan. 3. 15:42
 9/31 anonim ***** válasza:
78%

Egy a baja, elmondom neked.

Nem akar semmiképp beülni abba a kávézóba.Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, de ez a valódi indok.Semmi köze az asztalfoglaláshoz.Ebbe csak azért kapaszkodott bele, mert jó kifogás annak érdekében, hogy ne kelljen elmenni.

2022. jan. 3. 15:45
 10/31 anonim ***** válasza:
88%
Hát akkor ne csak egy kávéra menjetek be ha neki ez cink.
2022. jan. 3. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!