Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg gáz, hogy foglaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, hogy foglaltam helyet egy kávézóba?

Figyelt kérdés

27/N vagyok, 2 éve a barátommal, aki 30. Eddig minden okés volt, szinte sosem veszekedtünk, szexuális élet rendben, mindent megbeszéltünk. Egy nagyon intelligens pasi, jó humorú, annyi, hogy néha picit lusta.

Nos, voltam egy hónapja egy kicsi kávézóban, ami eléggé megfogott. Nem szép, nem "hangulatos", de valamiért engem megfogott, nem tudom megindokolni.

A lényeg, hogy a pasimat már 3x el akartam oda vinni, de mindig tele volt. Most úgy adta az élet, hogy gondoltam egyet és foglaltam asztalt este 7-re, hogy igyunk ott egy kávét.

A pasim erre kiakadt. Közölte, hogy ez milyen gáz már, hogy asztalt foglalni egy kávéhoz, elvesszük a többi vendégtől a helyet.

Megkérdeztem, hogy mi a baja, mert biztos nem ez, de azóta ezt hajtogatja, és hogy ő este biztos nem fog menni velem mert ez nagyon ciki és kínos, és azóta nem szól hozzám. Őszintén nem értem, nem tudom mi történt, mondom sosem volt ilyen. Egyszerűen tippet sem tudok adni, és néma gyereknek...azt mondta, hogy ez milyen már, hogy bemegyünk meginni egy 500 Forintos kávét és ezért képes vagyok asztalt foglalni.

Egyszerűen nem szól hozzám. Mi történhetett? Ez tényleg ennyire gáz lenne? Vagy mit tegyek?

Legalább ha tudnám/érteném, mi a baj. Gondoltam arra, hogy esetleg a pénz a baja, de elég jól keresünk, nem hiszem, hogy ez. Tényleg tanácstalan vagyok.

2022. jan. 3. 15:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ugrott be errol amikor egy ismimmel sétáltam es neki pisilnie kellett es ugy akart bemenni velem egy kavezoba hogy csak a wc re és vissza ki.

En is mindtam neki hogy akkor legalább minimum fogyasszunk, engem ne égessen ezzel.

Az asztalfoglalásnak amugy ninca díja? Mert akkor abba bele van kalkulálva az is, ha csak egy kávéra mentek.

2022. jan. 3. 15:51
 12/31 anonim ***** válasza:
18%
Az a baja hogy egy kaveivasra foglaltál asztalt. Azaz nem lesztek nagy bevétel a cégnek. Es 2 parsza ft os kave miatt tartanak fent asztalt. Es ezt égőnek tartja.
2022. jan. 3. 15:54
 13/31 anonim ***** válasza:
19%
*párszáz ft-os
2022. jan. 3. 15:56
 14/31 anonim ***** válasza:
85%
Tetszik, hogy mivel pasi a hisztis, próbáljátok racionalizálni, ha nő lenne, akkor le lenne hordva a sárga földig, hogy megvan neki, semmi nem jó neki, így legyen az ember kedves...
 15/31 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, és azt mondták, hogy érdemes asztalt foglalni, mert mondtam nekik, hogy általában tele vannak ezért nem tudtam menni, és érdemes-e foglalni, mire az volt a válaszuk, hogy igen.
 16/31 anonim ***** válasza:
96%

Érdekeset mondott a 9-es!

De mi az, hogy azóta sem szól hozzád?

2022. jan. 3. 16:01
 17/31 anonim ***** válasza:
23%

14.

Vagy pont fordítva "Milyen olcsójános az ilyen, aki csak egy szar kávézóba foglal, milyen proli dolog ez, direkt spórolni akar rajtad, mekkora szemét". Mindkettő előfordul, általában a csatára hívó kulcskifejezésekkel kiegészítve.

2022. jan. 3. 16:04
 18/31 anonim ***** válasza:
22%

Bendéglátos ismim meglérdeztem :D

Azt mondta 2 kávéra tényleg cink asztalt foglalni. Parodnak igaza van.

2022. jan. 3. 16:13
 19/31 anonim ***** válasza:
15%
*vendéglátos
2022. jan. 3. 16:13
 20/31 anonim ***** válasza:
34%

Én is nagyon kiakadnék, ha egy kávé miatt foglalna asztalt párom. Arányában nagyobb a felhajtás mint a fogyasztás.

Viszont azért puffognék, puffognék, de azt nem tenném meg, hogy nem szólok hozzá, meg el sem megyek. Égőnek érezném, de nem hagynám kakiban.

Tehát szerintem is az lehet a valós ok amit a #9 mond. ODA nem akar menni.

2022. jan. 3. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!