Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehettem volna türelmesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehettem volna türelmesebb vagy elnézőbb vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kis segítséget, véleményt szeretnék kérni.

Úgy érzem, hogy egy önző ember "bűnbakja" lettem.

Ez az önző ember egy szélhámos nőcsábász. Hónapok óta kerülgetett, eleinte nagyon jól indult a kapcsolatunk, de aztán rájöttem, hogy nem egyedüli "játékos" vagyok nála. Velem párhuzamosan nagyon sok nővel játszadozott, hitegette, kábította őket, ahogyan szerintem engem is. De a legdurvább a dologban, az, hogy kiderült mire én rájöttem a többi nőre, azok már rég tudtak rólam. Majd az is kiderült, hogy arra használt engem, hogy a többi nőt velem tette féltékennyé, hogy azok minél jobban akarják őt, menjenek utána. Mutogatta nekik a fényképeimet, beszélt nekik rólam...stb. én pedig mit sem sejtettem erről, míg nem egyszer lebukott. És akkor egy kicsit jobban utána néztem a dolognak és kiderült, hogy legalább 10-12 nőt szivat egyszerre, azok nem tudtak egymásról viszont mindegyik tudott rólam. Ekkor kitálatam és megmondtam neki, hogy ez nagyon beteg dolog amit csinál és engem hagyjon békén, mert nincs szükségem ilyen szélhámos alakra. Ezt hosszú ideig nem akarta megérteni, próbálkozott mindennel, először poénra vette a dolgot, azt mondta, hogy a nők csak a barátai, én viszont ezt nem hittem el és mondtam, hogy egyáltalán nem poénos amit csinál. És azóta is folyamatosan vannak más női. Nagyon eldurvult a dolog közöttünk én egyre keményebben reagáltam a kereséseire, megmondtam, hogy hagyjon békén, ne keressen többet és menjen el pszichilógushoz, mert nem normális amit csinál és ha ezt így folytatja tovább soha nem lesz normális kapcsolata. És közben akárhányszor találkoztunk a női folyamatosan keresték, üzengettek neki, hívogatták. Mintha direkt csinálták volna de ő mindíg azt mondta, hogy ezek a nők csak barátok. Végül pedig azt mondta, hogy elment pszichológushoz és a pszichológus azt mondta neki, hogy én tettem tönkre az önbecsülését, az egész életét és miattam omlott össze.

Én ekkor megszakítottam vele minden kapcsolatot, letiltottam, töröltem mindenhonnan de közben meg egyfolytában azon jár az eszem, hogy mi van ha tényleg én voltam a hibás, amiért összeomlott és lehettem volna türelmesebb vagy elnézőbb vele?

2022. jan. 3. 08:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Jól csináltad, zárd le, őt zárd ki.

S legyen kivel megbeszélned.

2022. jan. 3. 08:33
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

Jól tetted.

N

2022. jan. 3. 08:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egész élete összeomlott. Miattad. Hagyjuk már.

Örülj neki, hogy ilyen jól megúsztad.

2022. jan. 3. 08:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi buta nőt....
2022. jan. 3. 09:02
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
A srác igazi alfahím lehet. A mázlista.
2022. jan. 3. 09:06
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Ez a pali egy hatalmas himr*banc:D

Nem kicsit undorodnek el tole

2022. jan. 3. 09:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"a pszichológus azt mondta neki, hogy én tettem tönkre az önbecsülését, az egész életét és miattam omlott össze"

El ne hidd neki ezt a baromságot, kezdjük ott, hogy pszichológus soha nem mondana ilyet, főleg nem első alkalommal :D Csak manipulálni próbált az alja féreg, ezek után egy percet se foglalkozz vele még gondolatban sem.

2022. jan. 3. 09:42
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
Szexkapcsolat volt köztetek?
2022. jan. 3. 09:46
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

"Ez az önző ember egy szélhámos nőcsábász. Hónapok óta kerülgetett, eleinte nagyon jól indult a kapcsolatunk"

Eddig olvastam. Tudsz választani te is az a lényeg. Nők..

2022. jan. 3. 10:28
 10/15 A kérdező kommentje:

7-es

Még hogy elvettem az önbecsüléset!Állitólag megnyomorítottam egy életre a lelkét mert azt mertem mondani, hohy ezzel a mentalitással soha nem lesz normális kapcsolata. Az összetört önbecsülés dumával persze csak akkor jött elő amikor már elmenekültem mindenhol előle.

2022. jan. 3. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!