Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen felemészt annyira vágyom valaki másra mit tegyek?
Minden gondolatom és vágyam csak ő, már lassan a munkám és a mindennapi dolgok ellátásának a rovására megy ez az érzés. Teljesen mintha nem tudnám kontrollálni. Annyira szeretném 😧
Mit tegyek ? Tudom, igen nem tisztességes dolog a párom mellett masra vágyni de mègis ezt érzem.
Segítsetek kérlek 😧😧😧
32N
41. Rendben akkor orulj magadnak , itt nem ez volt a kérdés kinek milyne hitele van és mennyit fizet rà eppen.
Utólag ezt már amugy sem lehet megvaltoztatni ha nem akarja,ami az övé az az övé….
Én is hasonlóan érzek egy férfival kapcsolatban sajnos és szintén 32 vagyok. Így tanácsot annyira nem. tudom adni
Egy darabig próbáltam tudatosan kerülni,hatásos is volt, kevesebbet gondoltam rá de aztán amikor újra láttam és ugy nézett rám, minden beleölt energiám oda lett.
Most vagy elengeded az ábrándjaid amik (eddig úgy tűnik még csak) a te fejedben létezik, vagy kicsit életképesebb vagy és teszel a boldogságodért.
Ház elad, válik, másik férfit "megszerzi".
"Eladni volna jó megoldás de ez hitellel terhelten nem egyszerű. Így eladni és felezni."
Nem egyszerű, de megoldható! Ez nem lehet akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!