Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen felemészt annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen felemészt annyira vágyom valaki másra mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden gondolatom és vágyam csak ő, már lassan a munkám és a mindennapi dolgok ellátásának a rovására megy ez az érzés. Teljesen mintha nem tudnám kontrollálni. Annyira szeretném 😧

Mit tegyek ? Tudom, igen nem tisztességes dolog a párom mellett masra vágyni de mègis ezt érzem.

Segítsetek kérlek 😧😧😧

32N

2022. jan. 2. 12:37
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

A kiszemelted tud bármit arról, hogy mit érzel? Azt írtad, elvált, de lehet amúgy, hogy van valakije? Milyen gyakran találkoztok? Ismered egyáltalán? Beszéltetek már?

Én úgy érzem, hogy a rossz kapcsolatod miatt élted magad bele egy olyan szerelembe, ami teljesen álomvilág. Nem tudod, hogy a kiszemelted kicsoda, micsoda, milyen ember. Még a vonzódás is lehet tiszavirág életű, mert lehet, hogy ha megcsókolnátok egymást (szexelnétek), kiderülne, hogy mégsem jó vele.

2022. jan. 2. 14:47
 22/46 A kérdező kommentje:
21 Nem, nem tudja. Futólag ismer környékbeli településen él. Beszéltünk már de nyilván nem tudja mitérzek. :(
2022. jan. 2. 15:15
 23/46 anonim ***** válasza:
86%
Tehat 32 évesen "szerelmes" vagy valakibe, olyanra vágysz, akit nem is ismersz, csak futólag beszéltetek. Te is tudod nyilván, hogy ez nevetséges, igazából nem is arra az emberre vágysz (hisz alig ismered), csak az érzésre, amit a jelenlegi kapcsolatodban nem kapsz meg. Párterápia lehet segítene, visszahozni a kezdeti érzéseket, boldogságot. Vagy egyéni terápia neked, hogy 32 évesen megszabadulj az ilyen tinilányos fellángolásoktól.
2022. jan. 2. 15:51
 24/46 A kérdező kommentje:
23 Nem fellángolás már régóta érzem így sőt egyre jobban elhatalmasodik… először csak raneztem oke jol néz ki… de most már :( kezdek bedilizni tőle
2022. jan. 2. 15:56
 25/46 anonim ***** válasza:
63%
Hagyd el a párod. Olyan nincs, hogy külön menni nem. tudtok. Olyan van, hogy más f*sz kell, de az otthoni kényelem azért jó.
2022. jan. 2. 17:54
 26/46 A kérdező kommentje:

25 Mindketten mehetnénk a híd alá kb. Az utolsó darab akármi is közös, nekem szüleim sem élnek már.

A szerelem egy dolog, a racionális valóság meg a másik. Mindent eldobni az tud akinek van háttere.

2022. jan. 2. 17:58
 27/46 anonim ***** válasza:
74%
Én több évig szerelmes voltam egy színészbe a férjem mellett. Ez vmi pszichológiai dolog, talán nem kapunk elég törődést a párkapcsolatunkban. A férjem nagyon rendes ember, csak sajnos sokszor én érzelmileg többre vágyom. Ezért időnként fantázia szinten belevetítem egy idegen férfibe a vágyaimat. Ennek ellenére soha nem csaltam/csalnám meg páromat és kitartok mellette míg élünk, ha ez kölcsönös marad.
2022. jan. 2. 18:20
 28/46 anonim ***** válasza:
47%
27-es vagyok. Ha amúgy rendes a párod, akkor lehet jobb döntés a racionalitás talaján maradni, mert nem tudhatod milyen valójában az a férfi, akibe szerelmes lettél. Esetleg ismerkedhetnétek, hogy megtudj róla minél többet.
2022. jan. 2. 18:23
 29/46 A kérdező kommentje:

28 Félek ismerkedni vele mert lehet mégjobban belegabalyodok… vagy végülis kiderulhet, hogy mègsem jó annyira mint képzelem.

De mintha már nemtudnék magamnak parancsolni próbálom mindig leállítani magam erre azt veszem észre megint ra gondolok megint arra megyek ahol ő lakik stb

2022. jan. 2. 18:30
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam így.

Nem házasság, de hosszú kapcsolat.

Valahogy az abrandozasaimra az is ratett egy lapáttal, hogy a másikkal állandóan összefutottunk az utcán és ezt valami jelnek vettem. Néztük egymást mindig, viszonylag sokáig voltam így, úgy, hogy mi egy szót se beszéltünk csak egymás bámulása az utcán rengetegszer.

Aztán elfelejtődnek az ilyen dolgok, ha nem szándékosan lovalod bele magad. Ez az "agy játéka" nem is ismered az illetőt, az elképzelésed ami annyira tetszik neked. Nekem azóta az a párkapcsolat nincs meg, neki gyerekei vannak.

2022. jan. 2. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!