Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen felemészt annyira vágyom valaki másra mit tegyek?
Minden gondolatom és vágyam csak ő, már lassan a munkám és a mindennapi dolgok ellátásának a rovására megy ez az érzés. Teljesen mintha nem tudnám kontrollálni. Annyira szeretném 😧
Mit tegyek ? Tudom, igen nem tisztességes dolog a párom mellett masra vágyni de mègis ezt érzem.
Segítsetek kérlek 😧😧😧
32N
A kiszemelted tud bármit arról, hogy mit érzel? Azt írtad, elvált, de lehet amúgy, hogy van valakije? Milyen gyakran találkoztok? Ismered egyáltalán? Beszéltetek már?
Én úgy érzem, hogy a rossz kapcsolatod miatt élted magad bele egy olyan szerelembe, ami teljesen álomvilág. Nem tudod, hogy a kiszemelted kicsoda, micsoda, milyen ember. Még a vonzódás is lehet tiszavirág életű, mert lehet, hogy ha megcsókolnátok egymást (szexelnétek), kiderülne, hogy mégsem jó vele.
25 Mindketten mehetnénk a híd alá kb. Az utolsó darab akármi is közös, nekem szüleim sem élnek már.
A szerelem egy dolog, a racionális valóság meg a másik. Mindent eldobni az tud akinek van háttere.
28 Félek ismerkedni vele mert lehet mégjobban belegabalyodok… vagy végülis kiderulhet, hogy mègsem jó annyira mint képzelem.
De mintha már nemtudnék magamnak parancsolni próbálom mindig leállítani magam erre azt veszem észre megint ra gondolok megint arra megyek ahol ő lakik stb
Én is jártam így.
Nem házasság, de hosszú kapcsolat.
Valahogy az abrandozasaimra az is ratett egy lapáttal, hogy a másikkal állandóan összefutottunk az utcán és ezt valami jelnek vettem. Néztük egymást mindig, viszonylag sokáig voltam így, úgy, hogy mi egy szót se beszéltünk csak egymás bámulása az utcán rengetegszer.
Aztán elfelejtődnek az ilyen dolgok, ha nem szándékosan lovalod bele magad. Ez az "agy játéka" nem is ismered az illetőt, az elképzelésed ami annyira tetszik neked. Nekem azóta az a párkapcsolat nincs meg, neki gyerekei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!